Libnet.ro
UNICEF

15:00

Vaslui: Fost politist condamnat la 5 ani de inchisoare pentru trafic de minori, eliberat conditionat

B1 B1,
Vaslui: Fost politist condamnat la 5 ani de inchisoare pentru trafic de minori, eliberat conditionat

Un fost politist din Vaslui, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru trafic de minori in forma continuata dupa ce a racolat mai multe eleve de liceu in timpul cand activa ca politist si le-a obligat sa se. continuă pe B1

ISRAEL: fostul premier Ehud Olmert, condamnat la sase ani de inchisoare pentru coruptie

Fostul premier israelian Ehud Olmert a fost condamnat marti la sase ani de inchisoare, pentru coruptie, intr-un enorm scandal imobiliar din perioada in care era primarul Ierusalimului 1993-2003), relateaza AFP.

Israel: Fostul premier Ehud Olmert, condamnat la sase ani de inchisoare pentru coruptie

Fostul premier israelian Ehud Olmert a fost condamnat, marti, la sase ani de inchisoare pentru coruptie, in cadrul unui scandal imobiliar din perioada in care era primarul Ierusalimului 1993-2003), relateaza.

Politistul Radu Starinschi a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul 7 aprilie

Pentru prima data o instanta din Republica Moldova a condamnat la inchisoare cu executare un politist care a torturat un tanar la 7 aprilie 2009. Abia cand au examinat a treia oara dosarul, magistratii Curtii de Apel Chisinau au intrat in esenta, povesteste avocata Natalia Molosag, care l-a aparat pe Sergiu Cretu.

Fostul sef al DNA Slobozia Dumitru Cristudor, condamnat la trei ani de inchisoare dupa ce a luat mita doua masini de piatra

Fostul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Slobozia Dumitru Cristudor a fost condamnat luni de Curtea Suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarulin care este acuzat ca a primit mita doua masini de piatra si un autoturism Audi. Decizia instantei nu este definitiva.

Doar patru ani de inchisoare pentru escrocul care inventa accidente. Batranii vasluieni pacaliti au ramas pagubiti

Judecatoria Vaslui a dispus vineri condamnarea la patru ani de inchisoare a lui Marian Tudorel Tanasache, recidivistul din judetul Galati care in toamna anului trecut a pagubit mai multi batrani din judetul Vaslui, inventand accidente in care se prespunea ca ar fi implicate rude ale acestora.

Gica Popescu cere sa iasa din inchisoare pentru a asista la inmormantarea tatalui sau

Fostul international Gica Popescu a cerut, marti, Penitenciarului Rahova, permisiunea de a iesi din inchisoare pentru a participa la inmormantarea tatalui sau. Cazul acestuia va fi luat in discutie marti sau .

Ungaria. Un fost demnitar comunist a fost trimis in inchisoare pentru reprimarea revoltelor din 1956

Un tribunal din Budapesta l-a condamnat la o pedeapsa cu inchisoarea pe un fost oficial al Partidului Comunist Ungar PCU), acesta fiind gasit vinovat pentru genocid si crime multiple, informeaza Reuters. Bela.

Gica Popescu, eliberat din inchisoare, pentru a merge la inmormantarea tatalui sau

Gica Popescu va fi eliberat din inchisoare, miercuri, ca sa participe la inmormantarea tatalui sau, a decis Comisia Penitenciarului Rahova, conform Gsp. ro.

Gica Popescu ar putea iesi din inchisoare pentru a participa la funerariile tatalui sau

Gica Popescu ar putea iesi din penitenciar pentru a participa la inmormantarea tatalui sau, care a decedat azi. El ar putea obtine o permisie dupa ce va depune la Penitenciarul Rahova, unde este inchis, o cerere.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )