Libnet.ro
UNICEF

23:00

Vaslui: A treia zi de proteste fata de explotarea gazelor de sist.

România Liberă România Liberă,
Vaslui: A treia zi de proteste fata de explotarea gazelor de sist.

Doi manifestanti au lesinat, miercuri, in timpul celei de-a treia zi a protestelor fata de explotarea gazelor de sist, din localitatea Silistea, judetul Vaslui, transmite Mediafax. Miercuri dimineata, in Silistea au ajuns doua utilaje ale societatii care va amenaja pentru compania Chevron platforma pe care urmeaza sa fie amplasata sonda de explorare a gazelor de sist. Cei 300 de oameni stransi sa protesteze au impiedicat accesul utilajelor in perimetrul respectiv, formand un scut in fata . continuă pe România Liberă

Vaslui: Incidente la protestul fata de exploatarea gazelor de sist. ...

UPDATE: Mai multi manifestanti s-au plans ca au fost bruscati de jandarmi, cand au fortat cordonul de jandarmi ca sa patrunda in perimetrul unde s-a inceput explotarea, transmite Mediafax. Oamenii au format un scut uman in locul unde ar urma sa fie amplasata sonda de explorare a gazelor de sist. --- Doi manifestanti au lesinat, miercuri, in timpul celei de-a treia zi a protestelor fata de explotarea gazelor de sist, din localitatea Silistea, judetul Vaslui, transmite Mediafax. Cei 300 de .

Vaslui: Incidente la protestul fata de exploatarea gazelor de sist. ...

UPDATE: Protestatarii s-au incaierat cu jandarmii, iar oamenii legii au intervenit in forta pentru a elibera soseaua blocata. --- Mai multi manifestanti s-au plans ca au fost bruscati de jandarmi, cand au fortat cordonul de jandarmi ca sa patrunda in perimetrul unde s-a inceput explotarea, transmite Mediafax. Oamenii au format un scut uman in locul unde ar urma sa fie amplasata sonda de explorare a gazelor de sist. --- Doi manifestanti au lesinat, miercuri, in timpul celei de-a treia .

Un jandarm pentru fiecare manifestant, la protestele de la Vaslui. Oamenii manifesteaza fata de explorarea gazelor de sist

Update 18. 05- Protestatarilor de la Vaslui li s-a facut rau dupa ce au fost imbranciti de jandarmi. Localnicii sunt revoltati ca in zona in care locuiesc va incepe explorarea gazelor de sist. La protest.

Un jandarm pentru fiecare manifestant, la Vaslui. Oamenii protesteaza fata de explorarea gazelor de sist

Update 18. 05- Protestatarilor de la Vaslui li s-a facut rau dupa ce au fost imbranciti de jandarmi. Localnicii sunt revoltati ca in zona in care locuiesc va incepe explorarea gazelor de sist. Unui.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )