Libnet.ro
UNICEF

16:30

Vasluienii au facut noapte alba pentru Casa Verde. Sute de persoane pe listele de asteptare

Adevărul Adevărul,
Vasluienii au facut noapte alba pentru Casa Verde. Sute de persoane pe listele de asteptare

Peste 150 de persoane au stat la rand in fata sediului Agentiei de Protectie a Mediului APM) Vaslui, , in noaptea de duminica spre luni,pentru a depune dosare in cadrul Programului Casa Verde. continuă pe Adevărul

VIDEO Noapte alba pentru Casa Verde: Escrocii vin, se inscriu pe lista si se duc sa doarma acasa. Fraierii stau aici

Zeci de oameni din judetul Timis au luat cu asalt Agentia petru Protectia Mediului Timis pentru depunerea cererilor de finantare prin programul Casa Verde. Pentru ca fondurile sunt limitate, iar alocarea se face pe principiul primul venit, primul servit, mai multi solicitanti s-au instalat in fata Agentiei de Mediu cu o zi inainte.

Programul Casa Verde, reluat dupa cinci ani de pauza. Peste 300 de craioveni au facut noapte alba in fata Agentiei de Mediu FOTO

Peste 300 de craioveni care vor bani de la stat pentru instalarea de panouri solare au facut noapte alba in fata Agentiei de Mediu. Oamenii au vrut sa fie sigur ca vor reusi sa primeasca finantare.

Noapte alba pentru Casa Verde. Aproape 200 de salajeni cer finantare pentru sisteme ecologice de incalzire

Infofoliti, inveliti cu paturi si cuibariti in scaunele aduse de acasa sau zgribuliti in autoturisme, peste 100 de salajeni si-au petrecut noaptea de duminica spre luni in fata sediului Agentiei pentru Protectia Mediului Salaj. Lor li s-au adaugat spre dimineata alte cateva zeci.

VIDEO Casa Verde i-a scos pe vranceni in strada. Sute de oameni au facut noapte alba in fata Agentiei de Protectie a Mediului

In Vrancea,fondurile programului repartizate judetului sunt putin peste un milion de lei. Valoarea finantarii este in functie de tipul instalatiei, intre 3. 000 si 8. 000 de lei.

Sute de persoane la coada in fata APM Alba pentru a depune dosare de finantare prin programul Casa Verde

Debutul programului Casa Verde blocheaza activitatea Agentiei pentru Protectia Mediului Alba. Peste 200 de oameni s-au asezat la coada in fata institutiei si stau si asteapta, in frig, pentru a-si depune dosarele de finantare.

Sute de persoane stau la coada, inca de noaptea trecuta, pentru a depune dosare la proiectul Casa Verde

Sute de aradeni asteapta la coada, in fata Agentiei pentru Protectia Mediului de pe Splaiul Muresului, pentru a depune dosare in cadrul proiectului Casa Verde. O parte dintre ei sunt acolo de noaptea trecuta.

Populatia poate depune dosare pentru programul Casa Verde

ACTUALIZARE 09:57 Cozi pentru depunerea dosarelor pentru programul Casa Verde Cozi de sute de persoane s-au format in fata sediilor Agentiei pentru Protectia Mediului din mai multe judete din tara, pentru ca cei interesati sa isi depuna dosarul sa fie siguri ca se vor inscrie in programul Casa Verde, transmit televiziunile de stiri.

VIDEO. Luni se da startul inscrierilor in programul Casa Verde, dar oamenii s-au asezat la cozi cu doua nopti inainte

Romanii pot, depunde, de luni, 10 octombrie, solicitari de finantare pentru renovarea caselor, prin Programul Casa Verde. Documentele se depun la Administratia Fondului pentru Mediu, iar finantarea maxima poate ajunge la 8. 000 de lei. Sute de oameni au stat la cozi in ultimele nopti pentru a fi siguri ca reusesc sa se inscrie in program, transmite Digi24.

UPDATE Programul Casa Verde reincepe luni. Mii de oameni stau la cozi, unii de trei zile, ca sa prinda fonduri. Care este situatia la sediile agentiilor de mediu din tara

Programul Casa Verde prin care persoanele fizice si juridice primesc bani de la stat pentru instalarea de panouri solare este reluat luni dupa cinci ani de pauza. In mai multe judete din tara oamenii s-au asezat la cozi in fata Agentiilor de Mediu sa fie siguri ca prind finantare.

Nereguli in Teleorman, la depunerea dosarelor pentru programul Casa Verde: Listele s-au facut incepand de vineri, iar oamenii care au venit luni, la termenul stabilit de lege, nu mai prind finantare

A inceput depunerea dosarele pentru accesarea finantarii in programul Casa Verde, luni fiind deschiderea sesiunii oficiale de depunere pentru persoanele fizice. Ca de fiecare data, exista si nereguli.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )