Libnet.ro
UNICEF

21:00

Vedete din Romania cercetate penal: de ce au fost anchetati Mihaela Radulescu, Andrei Gheorghe si Florin Chilian

Adevărul Adevărul,
Vedete din Romania cercetate penal: de ce au fost anchetati Mihaela Radulescu, Andrei Gheorghe si Florin Chilian

O parte dintre vedetele din Romania au avut probleme cu legea dupa ce au realizat fapte penale. Mihaela Radulescu a avut o altercatie cu paparazzi, Andrei Gheorghe a fost suspectat pentru ca a fumat marijuana, Florin Chilian si-a agresat iubita, iar Cristian Tabara a fost acuzat ca a abuzat sexual o minora. continuă pe Adevărul

Russia Today: Ion Iliescu minte cand declara ca nu a stiut despre inchisorile CIA din Romania (VIDEO)

Jurnalistii de la Russia Today sustin ca fostul presedinte Ion Iliescu a mintit cand a afirmat ca nu stia despre inchisorile CIA din Romania. Iliescu a fost contrazis si de actualul premier, Victor Ponta, dar.

O artista din Romania, disparuta dupa cutremurul din Nepal

Cutremurul devastator din Nepal a afectat si romani aflati in zona muntoasa Himalaya. 10 au fost identificati de Ministerul de Afaceri Externe acolo, iar o artista de la noi a fost data disparuta, stiindu-se ca se afla in aceasta perioada in Nepal.

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania, in vizorul DNA

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania intra in vizorul DNA. Departamanetul juridic din cadrul ANAF a trimis catre DNA o sesizare cu privire evaziunea fiscala pe care ar fi facut-o acest.

Comisia juridica a Senatului a avizat propunerea Consiliului Consultativ al Cultelor din Romania referitoare la orele de Religie in scoala

Comisia juridica a Senatului a avizat propunerea Consiliului Consultativ al Cultelor din Romania referitoare la orele de Religie in scoala. Propunerea avizata prevede ca elevii care vor sa faca aceasta disciplina trebuie sa depuna cerere de inscriere, iar schimbarea optiunii se face tot prin cerere scrisa, relateaza Mediafax. Amintim ca Parlamentul trebuie sa puna in acord Legea Educatiei cu decizia Curtii Constitutionale, potrivit careia elevii care vor sa faca Religie sunt cei care depun cerere de inscriere.

Dovada ca presedintele Klaus Iohannis a preluat argumentele firmei Schweighofer in cererea de reexaminare a Codului Silvic: Cel mai mare procesator de masa lemnoasa din Romania, dispus sa achizitioneze lemn taiat ilegal (VIDEO)

Firma austriaca Schweighofer-Holzindustrie, cel mai mare procesator de masa lemnoasa din Romania, este dispusa sa achizitioneze lemn taiat ilegal. Environmental Investigation Agency EIA), un ONG cu birouri.

Presedinta Asociatiei Magistratilor din Romania: Sentimentul social in prezent este acela ca oricine poate fi intr-o buna zi o tinta!

Judecatoarea Gabriela Baltag , presedinta Asociatiei Magistratilor din Romania, isi exprima ingrijorarea fata de actiunile recente ale procurorilor, care au implementat in mentalul colectiv ideea potrivit.

Peste 4.500 de persoane cer salvarea ciocarliilor din Romania de vanatoare

Peste 4. 500 de persoane au semnat o petitie pentru salvarea ciocarliilor din Romania, care, potrivit mai multor ONG-uri de mediu, vor cadea prada unui adevarat macel, prin noua Lege a vanatorii, aflata in dezbatere in Parlament, informeaza Mediafax.

Membri ai Comisiei de licitatie din Metrorex, urmariti penal pentru trucarea licitatiei de achizitie de trenuri noi

Trei membri ai Comisiei de licitatie din Metrorex sunt urmariti penal de procurorii anticoruptie pentru trucarea licitatiei pentru atribuirea acordului-cadru 'Achizitia de trenuri noi de metrou pentru Magistrala 5 Drumul Taberei - Pantelimon' de catre Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles CAF) SA Bilbao.

Iusuf Murat ramane liderul religios al musulmanilor din Romania. El a fost reales cu unanimitate de voturi

Cu unanimitate de voturi, respectiv 24, Consiliul Sinodal Sura-i Islam) al Muftiatului Cultului Musulman din Romania l-a reales pe Iusuf Murat ca sef al Cultului Musulman din Romania.

Infrastructura este in continuare un punct sensibil. Drumurile din Romania, asfaltate pe jumatate

Infrastructura este in continuare un punct sensibil in Romania. Aproape 40 la suta din drumurile publice sunt pietruite si de pamant si doar 35,4 la suta sunt modernizate. Datele au fost anuntate de.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )