Libnet.ro
UNICEF

22:00

Venus Williams si Madison Keys, in semifinale la Australian Open

Antena3 Antena3,
Venus Williams si Madison Keys, in semifinale la Australian Open

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, numarul 1 mondial, s-a calificat in semifinale la Australian Open, unde o va intalni pe compatrioata sa Madison Keys, locul 35 WTA, informeaza Mediafax. Serena. continuă pe Antena3

Australian Open: Serena Williams vs Madison Keys si Ekaterina Makarova vs Maria Sharapova in semifinale

Serena Williams cap de serie numarul unu) s-a calificat, miercuri, in semfinalele de la Australian Open, faza a competitiei unde o va intalni pe Madison Keys SUA). In cealalta partida se vor duela Maria Sharapova si Ekaterina Makarova sportiva care a invins-o pe Simona Halep). In culisele tenisului. Povesti inedite despre jucatorii de top din circuitul ATP P).

Serena Williams si Madison Keys merg in semifinale la Australian Open

Serena Williams si Madison Keys au trecut miercuri dimineata de sferturile de finala de la Australian Open si au ajuns in careul de asi al tabloului feminin alaturi de Maria Sharapova si Ekaterina Makarova.

Tecau si Mergea se infrunta in sferturi la dublu. Avem un roman in semifinale la Australian Open

Horia Tecau si Florin Mergea, considerati in perioada junioratului Gemenii tenisului masculin romanesc, vor juca unul impotriva celuilalt in sferturile probei de dublu din acest an la Australian Open.

Simona Halep s-a CALIFICAT in sferturi la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat, duminica dimineata, in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a invins-o in doua seturi pe belgianca Yanina Wickmaier. Halep a.

Simona Halep a trecut de Yanina Wickmayer si a intrat in sferturile de finala ale Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, cu scorul de 6-4, 6-2, pe sportiva belgiana Yanina Wickmayer, locul 80 WTA, si s-a calificat in sferturile de finala ale Australian Open, faza pe care a atins-o si la precedenta editie a.

Australian Open 2015. Surorile Williams nu se intalnesc in semifinale: Venus a pierdut, Serena a castigat

In ultimele sferturi de finala de pe tabloul feminin de la Australian Open, Serena Williams a castigat partida cu Dominika Cibulkova, iar Madison Keys a eliminat-o pe Venus Williams.

Australian Open 2015. Se stiu cele 8 tenismene calificate in sferturi: Venus Williams a scos-o pe Radwanska si o poate intalni pe Serena in semifinale

S-au stabilit cele patru sferturi de finala de la Australian Open. Primele trei favorite, Serena Williams, Maria Sarapova si Simona Halep, sunt calificate pe tabloul celor mai bune opt tenismene de la primul Grand Slam al anului.

Australian Open: Venus Williams a invins-o pe Agnieszka Radwanska si s-a calificat in sferturi. Vezi programul sferturilor

Jucatoarea de tenis Venus Williams SUA), locul 18 WTA si cap de serie numarul 18, a invins-o, luni, cu scorul de 6-3, 2-6, 6-1, pe Agnieszka Radwanska Polonia), a sasea favorita si locul 6 WTA, si s-a calificat in sferturi de finala la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Australian Open 2015. Madison Keys, cea mai buna performanta din cariera. Cand se disputa semifinalele

Australian Open 2015. Semifinalele primului turneu de Grand Slam al anului se disputa joi dimineata, pe arena centrala Rod Laver. intre cele patru jucatoare se afla si Madison Keys, din noul val WTA, care a reusit cea mai buna performanta a ca .

Australian Open 2015: Amica Simonei Halep, Kvitova, a parasit competitia dupa trei tururi

Australian Open 2015 a produs o noua eliminare surpriza, dupa ce Petra Kvitova Cehia), cap de serie numarul 4, a parasit competitia in turul al treilea. Ea fost invinsa de Madison Keys, 35 WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )