Libnet.ro
UNICEF

13:01

Veste buna bucuresteni! Reprezentatie de zile mari la Circul Metropolitan

Antena3 Antena3,
Veste buna bucuresteni! Reprezentatie de zile mari la Circul Metropolitan

Seri de poveste, la Circul Metropolitan Bucuresti, cu spectacolul Magia Circului-Povesti cu cai. O parte dintre cei mai renumiti maestri ai calariei s-au pregatit intens, dupa incetarea starii de urgenta, pentru a fi gata de spectacol. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, veste buna pentru mii de bucuresteni. Cine va primi 1000 de lei din partea statului

Gabriela Firea a anuntat in cursul zilei de ieri despre lupta pe care aceasta o duce cu adeversarii politici pentru a le putea oferi familiilor in care exista copii cu hanicap, un ajutor financiar in valoare de 1000 ron. Aceasta il acuza pe Nicusor Dan de nepasare fata de familiile lovite de soarta, catalogand ajutorul .

Ludovic Orban, veste buna pentru milioane de romani. Care vor fi primele restaurante deschise in Romania

Ludovic Orban a declarat in cursul zilei de ieri despre posibilitatea de a deschide restaurantele. Acesta considera ca o buna parte dintre patronii HoReCa sunt responsabili, dar ca exista si unii care nu respecta regulile de igiena, punand sanatatea cetatenilor in pericol. Multi patroni HoReCa nu respecta regulile sanitare Premierul sustine ca s-au purtat discutii .

Veste buna pentru clientii Vodafone. Ce s-a anuntat acum pentru toata tara

In decembrie 2019 gigantul Vodefone Romania zguduia din temelii piata de servicii tv, prin achizitionarea definitiva a operatorului de tv cablu si satelit, UPC. De atunci compania a inceput o modernizare a infrastructurii dar si a pachetelor oferite actualilor clienti, precum si a celor preluati odata cu achizitionarea UPC. Mai multe canale tematice in grila .

Ludovic Orban, veste buna pentru toti parintii. Cati bani vor primi pentru a ramane cu elevii acasa

Ludovic Orban a facut un anunt neasteptat si imbucurator vizavi de situatia scolara 2020-2021. Acesta a declarat ce se va intampla in cazul in care anumite scoli vor fi inchise din cauza pandemiei de COVID-19. De acum incolo, parintii trebuie sa stea linistiti, deoarece acestia vor putea ramane cu copilul de acasa in cazul unei .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )