Libnet.ro
UNICEF

14:30

Veste buna. Facturile la gaze naturale vor scadea din aprilie

Antena3 Antena3,
Veste buna. Facturile la gaze naturale vor scadea din aprilie

Preturile pentru furnizarea gazelor naturale la clientii casnici vor scadea in medie cu 3,9% de la 1 aprilie, ca urmare a reducerii costurilor de achizitie a gazelor destinate furnizarii in regim reglementat si a. continuă pe Antena3

ANRE: returile gazelor naturale furnizate consumatorilor casnici vor scadea, in medie, cu 3,9% de la 1 aprilie

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei a anuntat, vineri, ca preturile gazelor naturale furnizate consumatorilor casnici vor scadea, in medie, cu 3,9%, incepand cu data de 1 aprilie 2015. Co.

ANRE: Preturile gazelor naturale furnizate consumatorilor casnici vor scadea, in medie, cu 3,9% de la 1 aprilie

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei a anuntat, vineri, ca preturile gazelor naturale furnizate consumatorilor casnici vor scadea, in medie, cu 3,9%, incepand cu data de 1 aprilie 2015. Co.

ANRE: Preturile gazelor naturale furnizate clientilor casnici vor scadea, in medie, cu 3,9%, de la 1 aprilie

Preturile pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale la clientii casnici vor scadea in medie cu 3,9%, incepand cu data de 1 aprilie 2015, informeaza Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE).

Racordarea la retelele de energie electrica si gaze naturale, un monopol al companiilor de distributie ce nu poate fi controlat. Studiu de caz

Dezvoltarea imobiliara, aparitia de noi cartiere rezidentiale, dar si infiintarea si construirea de noi sedii de firme reprezinta pentru companiile de distributie din domeniul energiei electrice si gazelor naturale o buna ocazie de a-si creste veniturile din serviciile conexe: conectare la retele, montare contoare, inchirieri, verificari si multe altele. Sunt activitati nereglementate cu caracter de monopol, situatie de care operatorii de distributie profita din plin, impunand tarife greu de verificat. Au fost situatii in care distribuitorii de energie electrica au crescut succesiv tarifele percepute la serviciile conexe cu pana la 100% intr-un interval de un an. Clientii sunt fortati sa le accepte, neavand alternative, insa unii dintre ei ajung sa reclame la autoritati posibile abuzuri din partea companiilor energetice. Sunt sute de astfel de reclamatii intr-un an. Vezi in text cum comenteaza autoritatile aceasta afacere, dar si un caz concret al unui client nemultumit.

O veste buna: Tolkien Reading Day 5

Dragi prieteni si cititori, vin cu doua vesti bune ca tot este Buna Vestire astazi) pentru iubitorii de literatura Fantasy si pentru cei care au calatorit si calatoresc, prin intermediul filmelor ecranizate de Peter Jackson si al cartilor lui J. Tolkien, prin Pamantul de Mijloc:.

Veste buna din partea ONU: Epidemia de Ebola se va incheia pana in luna august

Epidemia de Ebola din vestul Africii se va incheia pana in luna august, apreciaza directorul misiunii de profil a Natiunilor Unite, Ismail Ould Cheikh Ahmed, citat de BBC News online. Ismail Ould Cheikh Ahmed a.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )