Libnet.ro
UNICEF

00:08

Veste buna pentru cei care doresc sa-si cumpere un apartament in Capitala. Preturile au scazut in septembrie

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru cei care doresc sa-si cumpere un apartament in Capitala. Preturile au scazut in septembrie

Preturile apartamentelor din Bucuresti au scazut in luna septembrie cu 4%. Costurile mai mari pentru creditul prin programul Prima Casa in lei au determinat persoanele care vor sa cumpere locuinte sa caute. continuă pe Antena3

Europarlamentar PSD: Vom prezenta PE un studiu surpriza pentru cei ce incearca sa denigreze ...

Europarlamentarul PSD Ciprian Tanasescu afirma ca in 3 octombrie in PE va fi o dezbatere pentru contracararea declaratiilor isterice facute de politicieni britanici si olandezi privind imigrantii romani si va fi prezentat un studiu surpriza pentru cei care spun ca romanii nu au loc in Europa, relateaza Mediafax. Tanasescu a spus, sambata, intr-o conferinta de presa la Horodnicu de Sus, in judetul Suceava, ca in 3 octombrie in Parlamentul European va fi organizata o dezbatere privind .

Microsoft relaxeaza restrictiile pentru aplicatiile de Windows Phone

Pentru cei care interactioneaza cu mai multe dispozitive cu Windows Phone, Microsoft tocmai a venit cu o veste buna zilele trecute. Daca sunteti utilizator de Windows Phone si cumparati deseori aplicatii, pana acum le puteati instala doar pe un numar limitat de cinci dispozitive. Printr-un sistem de autorizare a aparatelor, restrictia descrisa anterior va mai fi valabila doar pana pe 9 octombrie. La momentul respectiv, limita nu va fi eliminata complet, in schimb, va fi mult mai relaxata. Numarul aparatelor [].

Fara decoratii pentru cei care aduc atingere Constitutiei

Am depus la Parlament un proiect de lege care prevede retragerea decoratiilor celor care aduc atingere unor prevederi esentiale din Constitutie referitoare la fundamentele statului roman: stat national, suveran, independent, unitar si indivizibil art. alin. 1), teritoriul Romaniei este inalienabil art. 3, alin1), in Romania limba oficiala este limba romana art. Consider obligatoriu efortul celor decorati sa respecte macar atata lucru!.

Spaga, un necesar pentru romanii care au nevoie de atentie medicala la stat

Se stie ca romanul este darnic, atunci cand vine vorba de recompensele financiare, pentru personalul medical. O simpla vizita la doctor poate scoate si cateva sute de lei din buzunarul.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )