Libnet.ro
UNICEF

13:30

Veste buna pentru Dan Sova: Social-democratii il primesc inapoi in partid, direct in functia de vicepresedinte

B1 B1,
Veste buna pentru Dan Sova: Social-democratii il primesc inapoi in partid, direct in functia de vicepresedinte

Odata cu reuniunea Comitetului Executiv National al PSD de la Sinaia, Dan Sova, recent exclus din PSD, va fi reprimit in partid. Potrivit Dcnews, Sova urmeaza sa isi reia functia de vicepresedinte al PSD, iar. continuă pe B1

Veste buna pentru bugetari. Cu cat va fi majorat salariul minim incepand din 2016

Salariul minim brut va fi majorat anul viitor de la 1. 050 lei, cat va fi incepand cu luna iulie a acestui an, la 1. 200 lei, a anunat premierul Victor Ponta. De la 1 ianuarie acest an, salariul minim brut a fost fixat.

Victor Ponta anunta inlocuirea lui Catalin Ivan de la conducerea PSD sector 1. Dan Sova va fi reprimit in PSD

Victor Ponta a anuntat, vineri, ca Dan Sova, exclus din PSD in luna noiembrie alaturi de Mircea Geoana si Marian Vanghelie, va fi reprimit in partid dupa ce a demonstrat ca vrea sa fie alaturi de socia-democrati. Decizia a fost luata de Comitetul Executiv National al PSD, reunit vineri la Sinaia. De asemenea, social-democratii au decis inlocuirea europarlamentarului Catalin Ivan de la conducerea PSD sector 1 cu Dan Tudorache.

Tandemul Ponta-Dragnea cheama social-democratii la instructie. Reuniune la un hotel din Sinaia pentru a opri furtuna din PSD

Dupa ultima sedinta a Comitetului Executiv al PSD, care s-a lasat cu tunete si fulgere la adresa trio-ului Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova, social-democratii se pregatesc, in acest weekend,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2506 seconds )