Libnet.ro
UNICEF

08:00

Veste mare pentru fanii Titanfall: Urmatoarea versiune va fi si pentru Sony PlayStation 4

Playtech Playtech,
Veste mare pentru fanii Titanfall: Urmatoarea versiune va fi si pentru Sony PlayStation 4

Titanfall e unul dintre cele mai populare jocuri pentru Xbox One si Windows, dar asta si pentru ca nu este disponibil pe alte platforme. Totusi, este posibil sa ajunga si pe PS4 viitoarea versiune. Ei bine, iubim PS4 si iubim sa ne jucam pe el. Pe masura ce inaintam, desigur ca vom lua in considerare []. continuă pe Playtech

SURPRIZA pentru fanii lui Julio Iglesias. Cu cine va canta starul latin in Romania

Julio Iglesias are o surpriza pentru fanii sai din Romania. Artistul nu va veni singur sa cante in tara noastra, ci impreuna cu fiul sau, Julio Iglesias Jr. Ca si Enrique, fratele lui, Julio e un nume.

Cea mai buna veste pentru fanii Frozen. Studiourile Disney au anuntat lansarea unei continuari a filmului

Studiourile Disney au dat o veste asteptata de milioane de spectatori din toata lumea. Marele succes Frozen, distins cu doua premii Oscar, va avea o continuare, cu multe din personajele si vocile originale.

Patronul Rapidului anunta o veste mare: La vara iesim din insolventa!

Rapid a obtinut sapte puncte in acest retur iar misiunea salvarii de la retrogradare nu mai pare deloc imposibila pentru giulesteni.

Ministrul finantelor, veste buna pentru romanii care isi deschid prima afacere

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a declarat, vineri, ca noul Cod Fiscal prevede un impozit mai mic pentru categoria IMM-urilor, la prima afacere, informeaza B1Tv.

Veste devastatoare pentru Simona Halep. Un membru al familiei s-a sinucis

Aflata in Statele Unite pentru turneul de la Indian Wells, jucatoarea Simona Halep a aflat, marti dimineata, ca una dintre rudele sale apropiate a fost gasita fara suflare la Constanta.

IPP: Reticenta mare pentru integrarea copiilor cu dizabilitati in scolile de masa vine din societate

Cea mai mare reticenta privind integrarea copiilor cu dizabilitati in scolile de masa vine din societate, 62 la suta dintre parinti considerand ca elevii cu dizabilitati ar trebui sa mearga in scoli.

Perchezitii DNA la IPJ Satu Mare pentru coruptie. Sunt vizati seful IPJ, adjunctul acestuia si seful Serviciului de Investigare a Fraudelor

Procurorii anticoruptie efectueaza, miercuri dimineata, opt perchezitii la Inspectoratul Judetean de Politie IPJ) Satu Mare, intr-un dosar de coruptie. Sunt vizati seful IPJ, Florentin Vlad, adjunctul acestuia, Liviu Taut, si seful Serviciului de Investigare a Fraudelor , conform unor surse judiciare. Ei vor fi dusi la audieri la filiala DNA din Oradea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )