Libnet.ro
UNICEF

13:30

Veste proasta pentru Ghita: Deputatul NU scapa de controlul judiciar

România Liberă România Liberă,
Veste proasta pentru Ghita: Deputatul NU scapa de controlul judiciar

Deputatul Sebastian Ghita ramane in continuare sub control judiciar, cu interdictia de a parasi tara, in dosarul in care acesta a fost trimis in judecata pentru mituirea fostului primar al Ploiestiului, Iulian Badescu. continuă pe România Liberă

Elena Udrea ar putea scapa de controlul judiciar

Elena Udrea merge astazi in fata magistratilor de la Instanta Suprema. Magistratii trebuie sa decida daca accepta cererea de ridicare a masurii controlului judiciar in dosarul Gala Bute. Udrea este acuzata.

Elena Udrea nu a scapat de controlul judiciar. Cererea sa a fost amanata

05- Elena Udrea nu a scapat de controlul judiciar, dar acest lucru nu o deranjeaza si spune ca nici nu mai pleaca in vacanta, ca sa se poata ocupa de activitatea parlamentara. Deputatul spune.

Elena Udrea vrea sa scape de controlul judiciar. Fostul ministru a ajuns in fata instantei, dar judecatorii au facut o cerere de abtinere asupra solicitarii politicianului

Elena Udrea se prezinta din nou in fata instantei supreme. Fostul ministru al Turismului a contestat decizia prin care nu i s-a admis solicitarea de ridicare a controlului judiciar in dosarul Gala Bute. in 4.

Veste buna pentru viitorii soferi: Cum se schimba regulile pentru obtinerea permiselor auto

Candidatii respinsi la proba practica a examinarii pentru obtinerea permisului auto nu vor mai fi nevoiti sa sustina din nou proba teoretica, potrivit unui act normativ publicat, vineri, in Monitorul Oficial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )