Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti bune pentru Barcelona: Luis Enrique si Dani Alves vor ramane pe Camp Nou

Hotnews Hotnews,
 Vesti bune pentru Barcelona: Luis Enrique si Dani Alves vor ramane pe Camp Nou

Dupa un sezon fantastic catalanii au castigat Cupa Spaniei, titlul in Primera Division si Champions League), Barcelona a mai primit, marti, doua vesti bune: Luis Enrique si Dani Alves vor ramane la echipa de pe Camp Nou, informeaza Marca. continuă pe Hotnews

Luis Enrique si-a prelungit contractul cu FC Barcelona

Tehnicianul Luis Enrique si-a prelungit contractul cu echipa FC Barcelona pentru inca un sezon, actuala intelegere urmand sa expire in vara anului 2017, anunta Mediafax. Sub conducerea lui Luis Enrique,.

Dani Alves ramane la FC Barcelona

Fundasul brazilian Dani Alves a ales sa-si prelungeasca intelegerea cu FC Barcelona, campioana Europei, in pofida zvonurilor care-l dadeau ca sigur plecat la Manchester United.

Luis Enrique ramane la FC Barcelona

Antrenorul Luis Enrique si-a prelungit contractul cu FC Barcelona, formatia pe care in sezonul 2014/2015 a condus-o spre tripla istorica: campionat, cupa si Champions League.

Luis Enrique, dupa ce a castigat Champions League: Nu stiu daca voi continua la Barcelona

La sezonul de debut pe banca tehnica a Barcelonei, Luis Enrique a castigat campionatul, Cupa Spaniei si Liga Campionilor. La finalul partidei cu Juventus catalanii si-au trecut in cont trofeul cu numarul cinci din istorie), antrenorul a facut o declaratie cel putin surprinzatoare: Nu stiu daca voi continua la Barcelona.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,282 seconds )