Libnet.ro
UNICEF

13:00

Vesti bune pentru biciclisti: Bucurestiul are nevoie sa investeasca pentru reducerea emisiilor de noxe

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru biciclisti: Bucurestiul are nevoie sa investeasca pentru reducerea emisiilor de noxe

Reprezentantii municipalitatii vor dezbate cu cei ai organizatiilor nonguvernamentale, asociatiilor reprezentative si mediului universitar amplasarea, dimensiunea si semnalizarea pistelor de biciclete cuprinse . continuă pe Antena3

Vesti bune pentru crescatorii de animale. Ponta: Se reiau subventiile

Premierul Victor Ponta a anuntat marti in sedinta de guvern ca subventia pentru 10. 000 de crescatori de animale care nu mai fusese acordata de trei ani se reia la plata, dupa ce Parlamentul a adoptat legea.

Vesti bune pentru Romania. Cresterea economica, revizuita pe plus de Comisia Europeana

Comisia Europeana a revizuit pe plus estimarile pentru cresterea economica a Romaniei. Expertii europeni sustin ca tara noastra va avea o cerere interna mai mare si va absorbi mai bine banii comunitari anul.

Fundatia lui Gigi Becali VA DONA TOTI BANII de care mai are nevoie Leo Iorga pentru operatie

Fundatia lui Gigi Becali va dona toti banii de care are nevoie Leo Iorga pentru a putea fi operat. Solistul are grave probleme de sanatate si trebuie sa fie operat de urgenta pe creier pentru extirparea unei.

Leo Iorga are nevoie de ajutorul nostru in lupta pe care o duce impotriva cancerului

Leo Iorga, una dintre cele mai puternice voci din industria muzicala romaneasca, are grave probleme de sanatate. Fostul solist al trupei Compact va fi operat de urgenta pe creier pentru extirparea unei.

Rosiile, bune pentru fertilitatea barbatilor

Consumul regulat de rosii ar putea creste productia de sperma cu pana la 70%. Acest efect s-ar datora licopenului, o substanta nutritiva responsabila pentru culoarea rosie a acestor legume.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )