Libnet.ro
UNICEF

16:30

Vesti bune pentru fermieri: vor putea contracta credite bancare in lei la dobanzi mai mici

Adevărul Adevărul,
Vesti bune pentru fermieri: vor putea contracta credite bancare in lei la dobanzi mai mici

Bancile vor acorda agricultorilor, in contul adeverintelor APIA, credite cu o dobanda maxima ROBOR rata medie a dobanzilor in lei pe piata interbancara) la 6 luni + 4% pentru Fondul European de Garantare Agricola, respectiv maxim ROBOR + 4,5% pentru Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala. La finele astepei saptamani, ROBOR la 6 luni era de 4,73%. Rezulta astfel dobanzi de 8,73% pe an, respectiv 9,23% pe an. continuă pe Adevărul

Fermierii vor putea contracta credite bancare in lei la dobanzi mai mici

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR) a adoptat cadrul legislativ prin care se conditioneaza participarea la schemele de finantare din sectorul agro-alimentar, se arata intr-un comunicat de presa emis de minister.

Pauza de ras TimesNewRoman: Vesti bune pentru absolventii de facultate: S-au marit salariile la McDonalds si Dristor Kebab

Zgarcenie! Patriarhul Daniel nu si-a sfintit limuzina: N-am bani de dat aiureaVesti bune pentru absolventii de facultate: S-au marit salariile la McDonalds si Dristor KebabAstrele nu mint! Afla ce spun despre tine in functie de ocupatia parintilorLingvistii cred ca titlurile Sport. ro sunt scrise intr-o limba noua, inteleasa doar de cretiniUn copil supradotat din Covasna stie sa ceara paine in 18 limbi straine.

Telefoanele si tabletele vor putea rula jocuri ca pe calculator, dar vor consuma de trei ori mai putin

NVIDIA a prezentat la Conferinta Anuala de grafica computerizata SIGGRAPH) viitorul procesoarelor sale, ce vor putea aduce performanta de pe desktop, la un consum de trei ori mai mic decat cipurile din prezent.

Schimbari majore in acordarea creditelor pentru fermieri. Vezi politica viitoarelor dobanzi.

Bancile vor acorda agricultorilor, in contul adeverintelor APIA, credite cu o dobanda maxima ROBOR rata medie a dobanzilor in lei pe piata interbancara) la 6 luni + 4% pentru Fondul European de Garantare Agricola, respectiv maxim ROBOR + 4,5% pentru Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala, anunta Mediafax. Plafoanele sunt prevazute intr-un ordin al ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, care stabileste si comisionul incasat de banca, de sub 1%. Nivelurile dobanzilor si .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )