Libnet.ro
UNICEF

19:30

Vesti bune pentru medicii rezidenti. De ce facilitate vor beneficia

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru medicii rezidenti. De ce facilitate vor beneficia

Medicii rezidenti vor putea beneficia de locuinte ANL, dupa ce Guvernul i-a inclus in categoria tineri specialisti din invatamant si sanatate, astfel incat personalul medico-sanitar sa nu mai plece la. continuă pe Antena3

Guvernul a decis ca medicii rezidenti sa poata beneficia de locuinte ANL

Gvernul a inclus medicii rezidenti in categoria tineri specialisti din invatamant si sanatate, pentru ca acestia sa poata beneficia de locuinte ANL si sa nu mai plece la munca in strainatate, scrie.

Vesti bune pentru cei care isi cauta un loc de munca. O multinationala deschide un centru IT in Romania

Compania daneza Conscensia, care ofera servicii de IT si de dezvoltare de software, a decis sa deschida un nou centru in Romania, pentru care cauta un director general, conform unui anunt al firmei, scrie.

Medicii rezidenti vor putea beneficia de locuinte ANL

Medicii rezidenti vor putea beneficia de locuinte ANL, dupa ce Guvernul i-a inclus in categoria tineri specialisti din invatamant si sanatate, astfel incat personalul medico-sanitar sa nu mai plece la munca in strainatate, in tari cu oferta.

Medicii rezidenti vor putea beneficia de locuinte ANL, a decis Guvernul

Medicii rezidenti vor putea beneficia de locuinte ANL, dupa ce Guvernul i-a inclus in categoria tineri specialisti din invatamant si sanatate, astfel incat personalul medico-sanitar sa nu mai plece la munca in strainatate, in tari cu oferta financiara mai buna.

Medicii rezidenti pot beneficia de locuinte ANL

Pentru a impiedica personsalul medico-sanitar sa mai plece la munca in strainatate, Guvernul a introdus medicii rezidenti in categoria tineri specialisti din invatamant si sanatate, si astfel, pot beneficia de locuinte ANL.

Anuntul oficial privind cresterea salariilor medicilor. Nu toti doctorii vor beneficia de majorare

Ordonanta de urgenta privind cresterea salariilor pentru medici a aparut in Monitorul Oficial. De la 1 octombrie, cadrele medicale vor primi cu 25 la suta mai mult la salariu. Nu toti medicii vor beneficia de.

HOROSCOP GEMENI septembrie 2015. Vesti bune in viata personala si in cariera

Luna septembrie incepe cu vesti bune legate de familie, casa sau o proprietate. Intri intr-o perioada de un an in care viata ta personala se schimba foarte mult, in bine.

Parintii vor beneficia de indemnizatie neplafonata de la 600 lei pana la 3.400 lei in primul an

Senatorul PSD de Ilfov Gabriela Firea a votat, alaturi de colegii ei senatori, o propunere legislativa prin care este eliminat plafonul indemnizatiei pentru cresterea copilului, pentru parintii care au ales sa ramana in concediu de ingrijire si crestere a copilului pana la varsta de doi ani, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Vesti excelente pentru Simona Halep. Si-a asigurat prezenta la Singapore

Aflata la New York pentru US Open, ultimul turneu de Mare Slem al sezonului, Simona Halep a primit o veste excelenta din partea WTA.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )