Libnet.ro
UNICEF

07:00

Vesti bune pentru romani! Canada se pregateste sa desfiinteze vizele

B1 B1,
Vesti bune pentru romani! Canada se pregateste sa desfiinteze vizele

Canada se pregateste sa ridice vizele pentru romani si bulgari, cu scopul de a deschide drumul ratificarii acordului de liber schimb dintre Ottawa si Bruxelles, arata cbsnews. ca. Mai exact, ministrul. continuă pe B1

Vesti bune pentru romani. ANRE ingheata pretul la gaze

Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE) a stabilit, pentru perioada 1 iulie 2016 - 31 martie 2017, un pret de 76,64 de lei/MWh pentru gazele de productie interna destinate consumatorilor.

Vesti bune pentru iubitorii de animale! S-a inventat telecomanda pentru catei, care permite schimbarea programelor la televizor cat si supravegherea patrupedelor de la distanta

Vesti bune pentru proprietarii de caini, mai ales pentru cei care se simt vinovati atunci cand isi lasa animalele singure acasa. O companie britanica a inventat telecomanda pentru catei.

HOROSCOP IULIE 2016. Vesti bune pentru toata lumea. Marte nu mai este retrograd

Vesti bune pentru toti nativii. Marte nu mai este retrograd si incet-incet isi reia traiectoria directa. in acelasi ritm, toat Citeste previziunile detaliate ale lunii iulie pentru fiecare semn zodiacal: .

Vesti bune pentru refugiatii sirieni: Erdogan vrea sa le acorde cetatenie turca

Vesti bune pentru refugiatii sirieni: Erdogan vrea sa le acorde cetatenie turca .

Decizie cruciala pentru romani. Canada ar putea ridica vizele pentru romani

Canada se pregateste sa anuleze regimul de vize impus Romaniei si Bulgariei, pentru a deschide drumul ratificarii acordului de liber schimb dintre Ottawa si Bruxelles, scrie cbcnews. ca. Saptamana.

Canada se pregateste sa liberalizeze vizele pentru romani pentru a deschide calea acordului de liber schimb cu UE

Ministrul canadian al Imigratiei John McCallum vine sambata la Bruxelles cu scopul de a solutiona vechea disputa pe tema liberalizarii vizelor cu Romania si Bulgaria, inainte de reuniunea de saptamana viitoare a Comisiei Europene CE) dedicata reciprocitatii in acest domeniu si pentru a deschide, astfel, calea catre ratificarea unui acord de liber-schimb CETA) intre Uniunea Europeana si Canada, relateaza CBC News.

Canada se pregateste sa ridice vizele pentru romani, dupa ce tara noastra a amenintat Guvernul canadian cu blocarea acordului de liber-schimb cu UE

Canada se pregateste sa ridice vizele pentru romani si bulgari, cu scopul de a deschide drumul ratificarii acordului de liber schimb dintre Ottawa si Bruxelles, arata cbsnews. ca. Mai exact, ministrul pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )