Libnet.ro
UNICEF

09:30

Vesti groaznice pentru Usain Bolt, dupa ce a suferit o ruptura la coapsa

Antena3 Antena3,
Vesti groaznice pentru Usain Bolt, dupa ce a suferit o ruptura la coapsa

Vedeta mondiala a atletismului, Usain Bolt, a suferit o ruptura la coapsa si a declarat forfait pentru finala probei de 100 m a selectiilor jamaicane, existand riscul ca el sa rateze Jocurile Olimpice de la. continuă pe Antena3

Bolt a suferit o ruptura la coapsa si ar putea rata JO de la Rio

Vedeta mondiala a atletismului, Usain Bolt, a suferit o ruptura la coapsa si a declarat forfait pentru finala probei de 100 m a selectiilor jamaicane, existand riscul ca el sa rateze Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din luna august, scrie AFP, .

Vesti proaste pentru utilizatorii de telefonie din peste 500 de localitati aflate aproape de granita

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii avertizeaza ca serviciile de roaming ar putea sa se activeze involuntar, informeaza B1TV. Potrivit autoritatii, echipamentul mobil.

Pentru prima data dupa 50 de ani, in CUBA se inaugureaza un hotel de lux american

Lantul hotelier Starwood a inaugurat marti un hotel la Havana, marcand astfel revenirea unei multinationale americane in Cuba comunista, pentru prima data de la revolutia lui Castro din 1959.

6 judete au cerut 100 de milioane de la guvern pentru recuperarea pagubelor dupa inundatii

Sase judete au solicitat Guvernului sprijin, in suma de aproximativ 100 de milioane de lei, pentru recuperarea pagubelor produse in urma inundatiilor, a declarat purtatorul de cuvant al Executivului, Liviu Iolu, miercuri, la Palatul Victoria.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )