Libnet.ro
UNICEF

08:30

Vicecancelarul german: Impunerea de noi sanctiunilor impotriva Rusiei ar putea arunca tara in haos

B1 B1,
Vicecancelarul german: Impunerea de noi sanctiunilor impotriva Rusiei ar putea arunca tara in haos

Impunerea de noi sanctiunilor impotriva Rusiei ar putea sa destabilizeze tara si sa o arunce in haos, ceea ce ar fi contrar intereselor Europei, sustine vicecancelarul german Sigmar Gabriel, ministru al. continuă pe B1

Vicecancelarul Germaniei: Impunerea unor noi sanctiuni risca sa destabilizeze Rusia

O noua inasprire a sanctiunilor impotriva Rusiei risca sa destabilizeze tara si sa o arunce in haos, ceea ce ar fi contrar intereselor Europei, a apreciat vicecancelarul german si ministru al economiei Sigmar Gabriel, intr-un interviu publicat duminica, transmite AFP.

Germania considera ca impunerea unor noi sanctiuni risca sa destabilizeze Rusia

O noua inasprire a sanctiunilor impotriva Rusiei risca sa destabilizeze tara si sa o arunce in haos, ceea ce ar fi contrar intereselor Europei, a apreciat vicecancelarul german si ministru al Economiei Sigmar Gabriel, intr-un interviu publicat duminica, relateaza AFP.

Vicecancelarul Germaniei: Adoptarea unor noi sanctiuni risca sa destabilizeze Rusia

O noua inasprire a sanctiunilor impotriva Rusiei risca sa destabilizeze tara si sa o arunce in haos, iar aceasta ar fi contrar intereselor Europei, a estimat vicecancelarul german Sigmar Gabriel, ministru al economiei, transmite AFP.

Statele Unite impun noi sanctiuni impotriva Coreei de Nord

Statele Unite au inasprit, vineri, sanctiunile impotriva Coreei de Nord ca represalii la atacul informatic destabilizant si distructiv care a vizat compania Sony Pictures.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )