Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vicepremierul Ungariei, la mitingul din Targu Secuiesc : Autonomia ni se cuvine.

România Liberă România Liberă,
Vicepremierul Ungariei, la mitingul din Targu Secuiesc : Autonomia ni se cuvine.

Semjen Zsolt, vicepremierul Ungariei, prezent la mitingul maghiarilor de la Targu Secuiesc, a sustinut in discursul sau ca maghiarilor din Transilvania li se cuvine autonomia, dar nu a indemnat la violente. Mai multi demnitari maghiari participa la mitinguri in diverse localitati din tara noastra, azi fiind ziua maghiarilor de pretudindeni. Au loc ceremonii militare, marsuri stradale, inclusiv calare. Vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, a defilat calare alaturi de presedintele Consiliului . continuă pe România Liberă

UPDATE Ziua maghiarilor de pretutindeni: Vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, a defilat calare la parada de 15 martie din Targu Secuiesc

Vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, a defilat calare la parada organizata sambata in municipiul Targu Secuiesc, cu prilejul Zilei maghiarilor de pretutindeni, transmite Agerpres. Cluj: Peste 300 de oameni la un mars prin centrul orasului, intonand imnul Ungariei si imnul secuiesc.

Vicepremierul Ungariei: Autonomia ni se cuvine

Update 13:40 Semjen Zsolt: Ceea ce cerem noi este o realitate naturala in UE Vicepremierul Ungariei le-a comunicat, azi, participantilor la manifestarile de la Targu Secuiesc ca autonomia ceruta de maghiari nu este un fel de specialitate secuiasca si nu este o cerere exagerata, ci ceea ce in Uniunea Europeana, pentru altii, este o realitate naturala cotidiana, potrivit surselor din presa.

Vicepremierul Ungariei: Autonomia POATE DEVENI REALITATE

Vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, a declarat, in fata maghiarilor adunati pentru ziua nationala a maghiarilor, la Targu Secuiesc, ca autonomia poate deveni realitate. Oficialul s-a bazat pe ideea.

Peste 10.000 de maghiari s-au adunat la Targu Secuiesc. Vicepremierul Ungariei a defilat calare

Peste 10. 000 de persoane participa, sambata, la Targu Secuiesc Covasna), la manifestatiile de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni. Vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, a defilat calare alaturi de presedintele Consiliului Judetean Covasna, Tamas Sandor.

Vicepremierul Ungariei va defila CALARE, in Romania, de ziua maghiarilor. Oameni politici importanti vin de la Budapesta pentru a sarbatori cu ungurii de la noi

Vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, va defila calare la parada de ziua maghiarilor de sambata, de la Targu Secuiesc. La fel s-a intamplat si anul trecut, cand oficialul din Ungaria a pus atunci gestul.

Manifestari la Sfantu Gheorghe si la Targu Secuiesc, cu ocazia Zilei maghiarilor de pretutindeni

Manifestarile dedicate Zilei maghiarilor de pretutindeni vor incepe sambata dimineata in municipiul Targu Secuiesc cu o parada a husarilor ostasi din cavaleria maghiara), respectiv a pastratorilor de traditii, si a carutelor traditionale venite din localitatile invecinate, care vor defila in centrul localitatii timp de aproximativ o ora, transmite Agerpres.

Primarul din Targu Mures: Nu voi mai permite niciun mars.

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea PDL), a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca va interzice marsurile in oras, pentru ca acesta sa nu mai fie poligon de incercare pentru campaniile electorale, debut de campanie, sfarsit de campanie sau rafuieli personale, transmite Mediafax. Florea a afirmat ca, daca ar fi fost maghiar, i-ar fi fost rusine de cele intamplate la marsul secuilor din 10 martie, de la Targu Mures, atacandu-i atat pe reprezentantii administratiilor locale .

Dupa manifestatia antiromaneasca din Targu Mures, presedintele Ungariei vine sa il ...

Presedintele Ungariei, Ader Janos, se va afla, din 17 martie, intr-o vizita privata in judetul Covasna, el urmand sa participe, printre altele, la un spectacol de teatru, dupa care va merge la Muzeul National Secuiesc, dar si in judetul Cluj, unde va vizita Castelul Banfy de la Bontida. Presedintele Consiliului Judetean CJ) Covasna, Tamas Sandor, a declarat, vineri, ca presedintele Ungariei, Ader Janos, va face o vizita privata in judetul Covasna incepand din 17 martie, anunta Mediafax. Este .

Robert Turcescu, alaturi de Andrei Plesu: Voi fi si eu la mitingul din Piata Universitatii (VIDEO)

Jurnalistul Robert Turcescu a anuntat joi seara, in emisiunea Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca va lua parte la mitingul de sustinere a scriitorului Andrei Plesu, care avea avea loc duminica seara,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2225 seconds )