Libnet.ro
UNICEF

06:00

Vicepresedintele CJ Bihor, Alexandru Kiss, urmarit penal de DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vicepresedintele CJ Bihor, Alexandru Kiss, urmarit penal de DNA

Procurorii DNA Oradea au dispus efectuarea urmaririi penale fata de vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor, Alexandru Iosif Francis Kiss, pentru luare de mita, abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenite si spalare a banilor, potrivit unei instiintari a Directiei Nationale Anticoruptie. continuă pe Ziarul Bursa

Vicepresedintele CJ Bihor, Alexandru Kiss, urmarit penal pentru luare de mita si spalare de bani

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala a vicepresedintelui Consiliului Judetean Bihor, Alexandru Iosif Francisc Kiss, pentru luare de mita, abuz in serviciu si spalare de bani. La data comiterii faptelor,.

Vicepresedintele CJ Bihor, Alexandru Kiss, urmarit penal de DNA

Update 16:05 Kiss si alte 5 persoane sunt urmarite penal pentru luare de mita si spalare de bani Pe langa Kiss, in acelasi caz, Mudura Alexandru, Bojtor Vilmos-Laszlo, Roatis Gheorghe-Ioan, Miklossy Ferenc si Miklossy Ferenc-Laszlo sunt acuzati de luare de mita si spalare de bani.

Vicepresedintele CJ Bihor, Alexandru Kiss, urmarit penal pentru luare de mita, abuz in serviciu si spalare a banilor

Procurorii DNAau dispus urmarirea penala fata de vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor, Kiss Alexandru Iosif Francisc, acuzat de luare de mita, abuz in serviciu si spalare a banilor. Kiss,.

Vicepresedintele CJ Bihor Alexandru Kiss, urmarit penal de DNA pentru luare de mita, abuz in serviciu si spalare de bani. Prejudiciul - 8,6 milioane euro

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie din Oradea au dispus urmarirea penala fata de Alexandru Kiss UDMR), vicepresedintele Consiuliului Judetean Bihor, pentru luare de mita, abuz in serviciu si spalare de bani. Prin indeplinirea defectuoasa a atributiilor de serviciu de catre acesta, in cadrul a doua proceduri de vanzare de terenuri, Consiliul Judetean Bihor a fost prejudiciat cu circa 8,6 milioane euro, se arata in comunicatul DNA. Vezi in articol declaratia de avere a lui Alexandru Kiss.

Vicepresedintele CJ Bihor, urmarit penal

Vicepresedintele Cosiliului Judetean Bihor, Alexandru Kiss, este urmarit penal de DNA pentru luare de mita si abuz in serviciu si spalare de bani, intr-un dosar in care mai sunt urmarite penal alte sase persoane, precizeaza Directia Nationala Anticoruptie, intr-un comunicat.

VIDEO. Vicepresedintele CJ Bihor, urmarit penal

Vicepresedintele Cosiliului Judetean Bihor, Alexandru Kiss, este urmarit penal de DNA pentru luare de mita si abuz in serviciu si spalare de bani, intr-un dosar in care mai sunt urmarite penal alte sase persoane, precizeaza Directia Nationala Anticoruptie, intr-un comunicat.

Alba Iulia: Administratorul unei firme, urmarit penal dupa ce a adus statului un prejudiciu de 12 milioane euro

Administratorul unei firme din Alba Iulia este urmarit penal de procurorii anticoruptie, dupa ce a cumparat combustibili neaccizati de la mai multe firme, pe care i-a transformat ulterior in produse accizabile,.

Baroni din Bihor, urmariti penal. Alexandru Kiss, vicepresedintele CJ Bihor, acuzat de luare de mita. Prejudiciul, de peste 8,6 milioane de euro

Alexandru Kiss, unul dintre cei mai influenti oameni politici din Bihor si actualul presedinte al Consiliului Judetean, este acuzat de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie ca ar fi primit mita sute de mii de euro de la Beniamin Rus, patronul firmei Selina. in acest fel, prejudiciul adus institutiei la carma careia se afla ar fi de peste 8. 6 milioane de euro.

DNA: Stelian Fuia, urmarit penal ca a instrainat fraudulos terenuri de la Statiunea Fundulea, de peste 1,6 milioane lei

Procurorii DNA il acuza pe fostul ministru al Agriculturii Stelian Fuia ca a instrainat fraudulos, pe vremea cand era director la Statiunea de Cercetare Fundulea, terenuri in valoare de 1,6 milioane.

Deputatul Florin Popescu, la audieri la DNA: Procurorii au inceput cercetarea penala in cazul acestuia

UPDATE 14:22 Procurorii DNA au inceput urmarirea penala in cazul deputatului PMP Florin Popescu. Deputatul PMPFlorin Popescu s-a prezentat, miercuri, la sediulDNA, fiind citat intr-un dosar in care este.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2174 seconds )