Libnet.ro
UNICEF

17:00

Vicepresedintele CJ Caras-Severin si nepotul sau, retinuti pentru trafic de influenta. Ghiorghioni, prins in flagrant luand 20.000 de lei mita

Adevărul Adevărul,
Vicepresedintele CJ Caras-Severin si nepotul sau, retinuti pentru trafic de influenta. Ghiorghioni, prins in flagrant luand 20.000 de lei mita

Ionesie Ghiorghioni a fost retinut marti seara pentru 24 de ore de catre procurorii DNA, dupa ce a fost prins in flagrant in cursul zilei de ieri primind mita. continuă pe Adevărul

Vicepresedintele CJ Caras Severin a fost arestat pentru trafic de influenta

Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin Ionesie Ghiorghioni PNL), retinut dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 20. 000 de lei pentru atribuirea unui contract, a fost arestat, .

Vicepresedintele CJ Caras Severin, dus la sediul DNA pentru audieri

Ionesie Ghiorghioni, vicepresedintele Consiliului Judetean Caras Severin, a fost adus, marti dupa amiaza, la sediul DNA Timisoara pentru audieri, scrie Agerpres. La intrarea a sediu a afirmat ca este nevinovat.

Flagrant DNA la Consiliul Judetean condus de baronul Sorin Frunzaverde. Vicepresedintele CJ Caras-Severin, prins cu mita pentru contracte la drumuri

Procurorii DNA Timisoara au descins la Consiliul Judetean Caras-Severin, unde l-au prins in flagrant pe vicepresedintele Ionesie Ghiorghioni luand spaga 20. 000 de lei pentru un contract la drumuri.

Vicepresedintele CJ Caras-Severin a fost arestat

Vicepresedintele Consiliului Judetean CJ) Caras-Severin Ionesie Ghiorghioni PNL), retinut dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 20. 000 de lei pentru atribuirea unui contract, a fost arestat, azi, pentru trafic de influenta, transmit surse din presa.

Vicepresedintele CJ Caras-Severin retinut dupa ce a fost prins in flagrant cand lua mita, arestat

Vicepresedintele Consiliului Judetean CJ) Caras-Severin Ionesie Ghiorghioni PNL), retinut dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 20. 000 de lei pentru atribuirea unui contract, a fost arestat, miercuri, pentru trafic de influenta,.

Vicepresedintele CJ Caras-Severin, prins in FLAGRANT in timp ce primea mita. Pe cat se vindea vicepresedintele

Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Ionesie Gheorghioni PNL), a fost prins in flagrant, marti, de procurorii DNA, in timp ce lua mita suma de 20. 000 de lei pentru atribuirea unui contract, sustin surse judiciare, .

Ionesie Ghiorghioni, vicepresedintele CJ Caras-Severin, prins cand lua mita 20.000 de lei

Vicepresedintele Consiliului Judetean CJ) Caras-Severin, Ionesie Ghiorghioni PNL) a fost prins in flagrant, marti, de procurorii DNA, in timp ce lua mita 20. 000 de lei de la un om de afaceri pentru atribuirea unui contract, banii fiind pusi intr-o.

Vicepresedintele CJ Caras-Severin, ARESTAT dupa ce a fost prins cand lua mita

Vicepresedintele Consiliului Judetean CJ) Caras-Severin Ionesie Ghiorghioni PNL), retinut aseara dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 20. 000 de lei pentru atribuirea unui contract, a fost.

Vicepresedintele CJ Caras-Severin, RETINUT. Ionesie Ghiorghioni a fost prins cand lua MITA

Update 21. 29 - Vicepresedintele Consiliului Judetean CJ) Caras-Severin, Ionesie Ghiorghioni PNL), care a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 20. 000 de lei pentru atribuirea unui contract, a fost retinut, .

Vicepresedintele CJ Caras-Severin, prins cand lua MITA, a fost adus la DNA

Update 18. 55 - Vicepresedintele Consiliului Judetean CJ) Caras-Severin, Ionesie Ghiorghioni PNL), care a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 20. 000 de lei pentru atribuirea unui contract, a fost adus cu o .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )