Libnet.ro
UNICEF

17:00

Vicepresedintele CJ Caras-Severin: Totul e o inscenare

România Liberă România Liberă,
Vicepresedintele CJ Caras-Severin: Totul e o inscenare

Vicepresedintele Consiliului Judetean CJ) Caras-Severin Ionesie Ghiorghioni PNL) a declarat ca este victima unei inscenari, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Vicepresedintele CJ Caras-Severin, prins in FLAGRANT in timp ce primea mita. Pe cat se vindea vicepresedintele

Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Ionesie Gheorghioni PNL), a fost prins in flagrant, marti, de procurorii DNA, in timp ce lua mita suma de 20. 000 de lei pentru atribuirea unui contract, sustin surse judiciare, .

Vicepresedintele CJ Caras-Severin, RETINUT. Ionesie Ghiorghioni a fost prins cand lua MITA

Update 21. 29 - Vicepresedintele Consiliului Judetean CJ) Caras-Severin, Ionesie Ghiorghioni PNL), care a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 20. 000 de lei pentru atribuirea unui contract, a fost retinut, .

Vicepresedintele CJ Caras-Severin, prins cand lua MITA, a fost adus la DNA

Update 18. 55 - Vicepresedintele Consiliului Judetean CJ) Caras-Severin, Ionesie Ghiorghioni PNL), care a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 20. 000 de lei pentru atribuirea unui contract, a fost adus cu o .

Vicepresedintele CJ Caras Severin, dus la sediul DNA pentru audieri

Ionesie Ghiorghioni, vicepresedintele Consiliului Judetean Caras Severin, a fost adus, marti dupa amiaza, la sediul DNA Timisoara pentru audieri, scrie Agerpres. La intrarea a sediu a afirmat ca este nevinovat.

Ionesie Ghiorghioni, vicepresedintele CJ Caras-Severin, prins cand lua mita 20.000 de lei

Vicepresedintele Consiliului Judetean CJ) Caras-Severin, Ionesie Ghiorghioni PNL) a fost prins in flagrant, marti, de procurorii DNA, in timp ce lua mita 20. 000 de lei de la un om de afaceri pentru atribuirea unui contract, banii fiind pusi intr-o.

Surse: Vicepresedintele CJ Caras-Severin, prins cand lua mita 20.000 de lei

Vicepresedintele Consiliului Judetean CJ) Caras-Severin Ionesie Gheorghioni PNL) a fost prins in flagrant, azi, de procurorii DNA, in timp ce lua mita 20. 000 de lei de la un om de afaceri pentru atribuirea unui contract, potrivit unor surse judiciare.

Vicepresedintele CJ Caras-Severin a fost retinut

ACTUALIZARE 22:02 Vicepresedintele Consiliului Judetean CJ) Caras-Severin Ionesie Ghiorghioni, care a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 20. 000 de lei pentru atribuirea unui contract, a fost retinut, potrivit DNA.

Vicepresedintele CJ Caras-Severin, prins in timp ce lua mita

Vicepresedintele Consiliului Judetean CJ) Caras-Severin Ionesie Gheorghioni PNL) a fost prins in flagrant, marti, de procurorii DNA, in timp ce lua mita suma de 20. 000 de lei pentru atribuirea unui contract.

Flagrant DNA la Consiliul Judetean condus de baronul Sorin Frunzaverde. Vicepresedintele CJ Caras-Severin, prins cu mita pentru contracte la drumuri

Procurorii DNA Timisoara au descins la Consiliul Judetean Caras-Severin, unde l-au prins in flagrant pe vicepresedintele Ionesie Ghiorghioni luand spaga 20. 000 de lei pentru un contract la drumuri.

Vicepresedintele CJ Caras-Severin, Ionesie Ghiorghioni, prins de DNA in timp ce lua mita 20.000 de lei

Liberalul Ionesie Ghiorghioni, vicepresedinte CJ Caras Severin, a fost prins in flagrant de DNA in timp ce lua mita in biroul sau. Procurorii l-au suprins in timp ce lua mita 20 000 de lei, conform.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )