Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vicepresedintele Ligii Transportatorilor a fost trimis in arest preventiv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vicepresedintele Ligii Transportatorilor a fost trimis in arest preventiv

Procurorii din cadrul Directiei Nationale au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a fostului vicepre and sedinte al Ligii Transportatorilor din Romania, Ioana Calin, acuzata de trafic de influenta si pretinderea sumei de 1 milion lei. continuă pe Ziarul Bursa

Fost vicepresedinte al Ligii Transportatorilor, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Fostul vicepresedinte al Ligii Transportatorilor din Romania Ioana Calin, aflat in arest preventiv, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, fiind acuzat ca a cerut 1 milion de lei pentru a facilita cesionarea pe 49 de ani a mai multor hoteluri de pe litoralul romanesc si Valea Prahovei.

Fosta vicepresedinta a Ligii Transportatorilor, trimisa in judecata pentru trafic de influenta

Fosta vicepresedinta a Ligii Transportatorilor din Romania, Ioana Calin, a fost trimisa in judecata de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta si spalare de bani, informeaza un comunicat al DNA.

Judecatorul Stan Mustata urmeaza sa afle joi daca ramane in arest preventiv

Judecatorul Stan Mustata si grefiera Mariana Curea, de la Curtea de Apel Bucuresti, afla joi daca vor ramane in arest preventiv sau vor fi eliberati, asta dupa ce magistrasii Curtii Supreme au amanat marti sa dea o decizie. Cei doi au fost arestati preventiv, pe 29 aprilie , pentru fapte de coruptie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )