Libnet.ro
UNICEF

11:30

Vicepresedintele CJ Prahova: Managerul Spitalului din Ploiesti nu poate fi suspendat din cauza clauzelor contractuale

B1 B1,
Vicepresedintele CJ Prahova: Managerul Spitalului din Ploiesti nu poate fi suspendat din cauza clauzelor contractuale

Solicitarea secretarului de stat n Ministerul Sanatatii ca managerul spitalului din Ploiesti sa fie suspendat pe durata anchetei a dus la numeroase contradictii. Daca vicepresedintele Consiliului Judetean,. continuă pe B1

Managerul spitalului din Ploiesti da vina pe sefii de sectii pentru neajunsurile din unitatea medicala

Managerul spitalului din Ploiesti da vina pe sefii de sectii pentru neajunsurile din spital. Adrian Strambeanu spune ca spitalul nu dispune de medicamente si materiale, pentru ca fiecare sectie trebuie sa.

Managerul Spitalului Judetean Ploiesti, inca in functie la numai 24 de ore de cand a fost anuntata suspendarea lui

Managerul Spitalului Judetean Ploiesti, Adrian Strimbeanu, despre care conducerea Consiliului Judetean CJ) a anuntat marti ca va fi suspendat din functie dupa solicitarea facuta de secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Read Arafat, este in continuare in functie. Reprezentantii CJ pretind ca in contractul acestuia nu exista o prevedere privind suspendarea.

in spital, ca in ghetou. Sectia de Oftalmologie a Spitalului din Ploiesti arata ca dupa razboi

Sectia de Oftalmologie de la Spitalul din Ploiesti arata ca dupa razboi, dupa ce firma lui Razvan Alexe a abandonat lucrarile dupa doar doua luni. Societatea care trebuia sa se ocupe de reabilitare este.

Scandalul de la Spitalul din Ploiesti: Managerul nu poate fi suspendat.

Managerul Spitalului din Ploiesti nu poate fi suspendat pe durata anchetei din cauza clauzelor contractuale, a anuntat vicepresedintele Consiliului Judetean Prahova, Sebastian Danielescu, potrivit B1 TV. Vicepresedintele Sebastian Danielescu spune ca nu a primit niciun document oficial din partea Ministerului prin care sa se ceara suspendarea, asta desi ieri Raed Arafat a declarat ca a cerut acest lucru. E un contract de mangement care nu poate fi incalcat. Pentru ca e un contract legal, .

Managerul spitalului GROAZEI din Ploiesti trimite bolnavii la CAS sa recupereze banii cheltuiti pe medicamente

Managerul Spitalului din Ploiesti, Adrian Strambeanu, nu vede nicio problema in faptul ca pacientii isi cumpara singuri medicamente. intr-o conferita de presa sustinuta in incinta spitalului, managerul l.

Surse: Managerul spitalului GROAZEI din Ploiesti a fost suspendat din functie. Consiliul Judetean Prahova neaga informatia

Managerul Spitalului Judetean din Ploiesti, Adrian Strambeanu, a fost suspendat din functie, sustin mai multe surse. Concluziile preliminare ale anchetei de la Spitalul din Ploiesti indica faptul ca, desi i-au.

Managerul spitalului GROAZEI din Ploiesti a fost SUSPENDAT din functie, la cererea lui Raed Arafat

03 - Vicepresedintele Consiliului Judetean CJ) Prahova, Laurentiu Rebega, a declarat ca, la propunerea secretarului de stat Raed Arafat, conducerea CJ a decis suspendarea din functie a managerului.

CJ Prahova s-a sucit: Managerul spitalului GROAZEI din Ploiesti NU mai poate fi eliberat din functie

Suspendarea managerului de la spitalul din Ploiesti provoaca haos. La doar o zi dupa ce reprezentantii Consiliului Judetean anuntau suspendarea din functie a lui Adrian Strimbeanu, la cererea subsecretarului de.

Pacienti legati de pat, nehraniti si neschimbati. Ce se intampla in spitalul GROAZEI din Ploiesti

O asistenta care a lucrat in spitalul groazei din Ploiesti face noi dezvaluiri. Femeia a povestit pentru Antena 3 cum sunt tratati pacientii in Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti. Potrivit acesteia,.

Arafat, in control la Spitalul de Urgenta din Ploiesti.

Secretarul de stat Raed Arafat a inceput, luni, verificarile la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti, transmite Mediafax. Citeste si: Ministerul Sanatatii, ancheta la SJU Ploiesti Echipa de control a Ministerului Sanatatii, condusa de secretarul de stat Raed Arafat, a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti in jurul orei 10. 00 si a inceput pregatirea echipelor care vor analiza situatia reclamata de medicul Dan Oprea, dar si rezultatul verificarilor facute pana acum la nivel .

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )