Libnet.ro
UNICEF

12:00

Victor Ciorbea va prelua astazi functia de Avocat al Poporului. Zgonea si Tariceanu, prezenti la ceremonie

Antena3 Antena3,
Victor Ciorbea va prelua astazi functia de Avocat al Poporului. Zgonea si Tariceanu, prezenti la ceremonie

Victor Ciorbea va prelua astazi functia de Avocat al Poporului. Ciorbea va depune juramantul in prezenta presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu si a Presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu. continuă pe Antena3

Victor Ciorbea depune, marti, juramantul pentru functia de Avocat al Poporului

Victor Ciorbea va depune, marti dimineata, juramantul pentru functia de Avocat al Poporului la Salonul Oficial al Senatului, in prezenta presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu si a Presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

Victor Ciorbea a depus juramantul pentru functia de Avocat al Poporului

Victor Ciorbea a depus, marti, juramantul pentru functia de Avocat al Poporului, in prezenta presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si a presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Ciorbea a.

Victor Ciorbea a depus juramantul pentru functia de Avocat al Poporului

Fostul prim-ministru Victor Ciorbea a depus astazi juramantul pentru functia de Avocat al Poporului in fata presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, subliniind ca isi doreste o echipa unita in institutia pe care o va conduce, conform surselor din presa.

Adriana Saftoiu va candida pentru un mandat de senator in colegiul lasat liber de Victor Ciorbea

Purtatorul de cuvant al PDL, Adriana Saftoiu, va candida pentru locul de senator lasat liber de Victor Ciorbea, care a fost ales, recent, in functia de Avocat al poporului. De asemenea, europarlamentarul PDL Petru Luhan va candida in colegiul lasat vacant de Dan Voiculescu.

Victor Ciorbea a depus juramantul ca Avocat al Poporului

Victor Ciorbea a depus, marti, juramantul pentru functia de Avocat al Poporului, in prezenta presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si a presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, acesta.

Victor Ciorbea a devenit Avocatul Poporului

Victor Ciorbea a depus, marti, juramantul pentru functia de Avocat al Poporului, in prezenta presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si a presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, acesta din urma mentionand ca se reechilibreaza,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )