Libnet.ro
UNICEF

17:00

Victor Piturca: Am facut totul aproape perfect. Multumesc jucatorilor si publicului

Antena3 Antena3,
Victor Piturca: Am facut totul aproape perfect. Multumesc jucatorilor si publicului

Selectionerul Victor Piturca a declarat, vineri seara, ca Romania a facut un meci aproape perfect cu nationala Ungariei, scor 3-0, in grupa D de calificare la CM-2014, apreciind ca o victorie cu Turcia, marti,. continuă pe Antena3

Piturca, despre victoria in fata Ungariei: Am facut totul aproape perfect

Selectionerul Victor Piturca a afirmat, vineri seara, la finalul partidei castigate de nationala Romaniei in fata Ungariei, ca jocul a fost aproape perfect si ca astfel tricolorii sunt in proportie de 95%.

Victor Piturca: Cred ca echipa Romaniei este de vina pentru jocul slab al Ungariei / Selectionerul Ungariei: Romania a jucat neasteptat de bine / Crin Antonescu: A fost diferenta clara de valoare

Romania a invins Ungaria cu scorul de 3-0 intr-o intalnire contand pentru preliminariile CM de fotbal din 2014. Selectionerul Victor Piturca a declarat dupa partida ca Romania a facut un meci aproape perfect cu nationala Ungariei si a subliniat ca o victorie cu Turcia, marti, ar duce nationala tarii noastre in proportie de 95 la suta la baraj.

Victor Piturca: Sa dea Dumnezeu sa castigam si o sa-i dedic victoria copilului omorat de caini

Selectionerul Victor Piturca a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca ii va dedica eventuala victorie din partida cu Ungaria, contand pentru preliminariile Cupei Mondiale, copilului ucis de caini la inceputul saptamanii.

MINUT CU MINUT Conferinta de presa Victor Piturca

Onlinesport. ro a transmis, joi de la ora 13:00, conferinta de presa pe care selectionerul Victor Piturca a sustinut-o cu o zi inaintea marelui meci cu Ungaria din preliminariile Cupei Mondiale.

LIVE Conferinta de presa Victor Piturca

Onlinesport. ro transmite, joi de la ora 13:00, conferinta de presa pe care selectionerul Victor Piturca o sustine cu o zi inaintea marelui meci cu Ungaria din preliminariile Cupei Mondiale.

LIVE Conferinta de presa Victor Piturca (13:00)

Onlinesport. ro transmite, joi de la ora 13:00, conferinta de presa pe care selectionerul Victor Piturca o sustine cu o zi inaintea marelui meci cu Ungaria din preliminariile Cupei Mondiale.

Adrian Mutu il ia la misto pe Victor Piturca: Daca eram convocat, ar fi fost 50.000 de oameni pe Arena Nationala!

Adrian Mutu inca nu s-a impacat cu ideea ca nu a fost convocat de Victor Piturca pentru dubla cu Ungaria si Turcia si l-a intepat din nou pe selectioner pentru ca nu a apelat la serviciile sale.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )