Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: De la 1 iunie reducem TVA la 9% pentru toate produsele agroalimentare

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: De la 1 iunie reducem TVA la 9% pentru toate produsele agroalimentare

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, in sedinta de Guvern, ca incepand cu data de 1 iunie va fi redusa TVA la 9% pentru toate produsele agroalimentare dar si toate bauturile nealcoolice. Vreau. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Pregatim un bilant de trei ani pentru guvernare, sa ne stabilim prioritati noi

Premierul Victor Ponta a declarat, luni dimineata, de la sediul PSD, ca a amintit colegilor parlamentari din partid sa vina maine in plenul Parlamentului, pentru sedinta comuna in care se va discuta legea stat.

Premierul Victor Ponta, despre reducerea TVA: De la 1 iunie, toate produsele agroalimentare vor beneficia de cota de 9%. De la 1 ianuarie 2016, intentionam sa scadem TVA general la 20% (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat marti, in sedinta de Guvern, ca va aproba ordonanta de urgenta prin care absolut toate produsele agroalimentare vor beneficia de cota de 9%, informeaza B1 TV. Masura devine.

Victor Ponta si Mugur Isarescu discuta despre reducerea TVA

Premierul Victor Ponta se afla la Banca Nationala a Romaniei BNR), unde se consulta cu guvernatorul Mugur Isarescu asupra variantelor de reducere a TVA, seful Guvernului anuntand anterior, la sediul PSD, ca.

Victor Ponta: Putem reduce TVA. Datele pe trimestrul I indica venituri in plus de 3 - 3,5 mld. lei

Veniturile peste asteptari colectate la bugetul de stat in primul trimestru din acest an, estimate la 3 - 3,5 mld. lei in plus fata de programul de incasari, vor permite Guvernului sa reduca TVA inca din acest an, a declarat premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Incasarile la buget in primul trimestru au fost cu 3 - 3,5 mld lei mai mari fata de nivelul programat

Veniturile la bugetul de stat au fost cu trei - trei miliarde si jumatate lei mai mari fata de nivelul programat in primul trimestru al acestui an, a declarat luni premierul Victor Ponta, care a precizat ca acest rezultat permite reducerea TVA inainte de 1 ianuarie 2016.

Victor Ponta: Basescu trebuie sa plateasca politic si penal

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca fostul presedinte Traian Basescu trebuie sa plateasca pentru toate relele pe care le-a facut si considera ca trebuie sa plateasca politic si penal. El a subliniat.

PNL il acuza pe Victor Ponta ca s-a folosit de Tarom ca sa intarzie Opozitia la sedinta din Parlament

PNL a cerut, marti, premierului Victor Ponta sa lamureasca, public situatia curselor TAROM, acuzandu-l ca se foloseste de institutiile statului pentru a impiedica Opozitia sa fie prezenta la dezbaterea din Parlament privind modificarea Statutului senatorilor si deputatilor.

Calin Popescu Tariceanu: Este o gluma ca Victor Ponta ar putea fi implicat in intarzierea curselor TAROM

Dupa ce zeci de parlamentari PNL, blocati pe aeroporturi, l-au acuzat pe Victor Ponta ca ar fost implicat in intarzirea curselor TAROM care au adus parlamentarii din tara la Bucuresti pentru a participa la.

Premierul Victor Ponta pune piatra de temelie la cartierul chinezesc

Victor Ponta va sosi astazi la Craiova pentru a pune piatra de temelie la cartierul chinezesc. Pe strada Caracal din Craiova vor fi construit peste 1. 800 de locuinte.

Victor Ponta, despre planul PNL privind alegeri anticipate: O gogoasa

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca nu crede in planul PNL pentru alegeri anticipate si la catalogat drept o gogoasa. El a amintit ca nici nu au existat alegeri anticipate din 1989 pana azi. Va spun foarte.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )