Libnet.ro
UNICEF

19:00

Victor Ponta: In 2015 va exista spatiu fiscal pentru reducerea TVA la 9% la legume-fructe si apoi la carne

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: In 2015 va exista spatiu fiscal pentru reducerea TVA la 9% la legume-fructe si apoi la carne

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, in cadrul unei emisiuni la postul public de televiziune, ca in 2015 va exista spatiul fiscal necesar pentru reducerea TVA la 9% la legume-fructe si apoi la carne. continuă pe Hotnews

Ponta: Va exista spatiu fiscal in 2015 pentru reducerea TVA la 9% la legume-fructe si apoi la carne

Anul viitor va exista spatiul fiscal necesar pentru reducerea TVA la 9% la legume-fructe si apoi la carne, a declarat premierul Victor Ponta, in cadrul unei emisiuni la postul public de televiziune.

Alegeri prezidentiale 2014. Premierul Victor Ponta vine joi la Sibiu

Premierul Victor Ponta, principalul favorit in cursa pentru alegeri prezidentiale 2014, va face joi o vizita in judetul Sibiu.

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta: La Guvern nu mai semneaza nimeni absolut nimic de frica DNA

Victor Ponta a declarat, vineri, ca la Guvern nu se mai semneaza nimic de frica DNA. Premierul a aratat ca acum, in Romania, exista o atmosfera de suspiciune care trebuie schimbata.

Victor Ponta: Acciza la palinca va fi eliminata de anul viitor. Trebuie sa ne pregatim pentru o batalie juridica cu Comisia Europeana

Acciza pentru palinca va fi eliminata, incepand din 2015, potrivit unui proiect de Lege care urmeaza sa intre in vigoare la 1 ianuarie 2015, dar Romania trebuie sa se pregateasca si de o batalie juridica cu Comisia Europeana pe aceasta tema, a declarat premierul Victor Ponta, duminica, in cadrul unei emisiuni la postul public de televiziune.

VIDEO Premierul Victor Ponta refuza sa ofere un raspuns clar, intrebat daca taxele si impozitele vor creste in 2015

Premierul Victor Ponta a refuzat sa ofere un raspuns clar in momentul in care a fost intrebat de un ziarist daca vor creste taxele si impozitele in 2015, dupa ce Rares Bogdan a prezentat joi seara, la Realitatea TV, un document exploziv prin care Ministerul Finantelor ar urma sa majoreze taxele incepand de anul viitor.

Alegeri prezidentiale 2014.Victor Ponta, la B1 TV:Cred ca ar fi foarte grav sa existe un candidat, Victor Ponta, si un altul care il face DNA presedinte

Premierul Victor Ponta va participa in aceasta seara, de la ora 20. 00, la emsiunea moderata de Madalina Puscalau, unde va discuta, printre altele, despre cum va decurge ultima saptamana din campania electorala pentru turul I al alegerilor prezidentiale, dar si despre jocurile colegilor sai de partid pentru preluarea sefiei PSD, care vin in contradictie cu decizia de la Orastie.

Victor Ponta, la B1 TV: Cred ca ar fi foarte grav sa existe un candidat, Victor Ponta, si un altul care il face DNA presedinte

Premierul Victor Ponta participa in aceasta seara la emsiunea moderata de Madalina Puscalau, unde discuta, printre altele, despre cum va decurge ultima saptamana din campania electorala pentru turul I al alegerilor prezidentiale, dar si despre jocurile colegilor sai de partid pentru preluarea sefiei PSD, care vin in contradictie cu decizia de la Orastie.

VIDEO Victor Ponta foloseste imaginea Simonei Halep si a lui Arnold Schwarzenegger intr-un clip electoral difuzat la RTV

RTV, televiziunea fondata se Sebastian Ghita, a difuzat joi un clip electoral de promovare a lui Victor Ponta in care candidatul PSD insista pe legatura sa cu sportul. In clipul care a avut cel putin trei minute apar si imagini cu mari sportivi romani precum Simona Halep si Mihai Covaliu, montate astfel incat sugereaza sustinerea acestora pentru Victor Ponta. In plus, in clip se mentioneaza si de actorul Arnold Schwarzenegger care s-a nimerit sa stea in spatele premierului Ponta la finala olimpica la baschet in 2012 la Londra.

Victor Ponta: Obiectivul in primul tur este sa obtin 37,5%/ Maior si Tariceanu se califica pentru postul de premier

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD la prezidentiale, a declarat ca obiectivul sau pentru primul tur al alegerilor de duminica este 37,5% din voturi. Intrebat de propunerea de prim-ministru, Ponta a declarat ca si George Maior, seful SRI, si Calin Popescu Tariceanu, dar si altii, se califica pentrupost si ca va avea aceasta discutie dupa alegeri.

Un membru in Consiliul de Administratie al SRTV pune sub semnul intrebarii independenta editoriala a televiziunii publice: Victor Ponta - 'erou' la emisiunea 'Viata satului', cu o saptamana inainte de alegeri / Exit poll-ul de la TVR ar urma sa ajunga la

Andrei Muraru, membru titular al Consiliului de Administratie al SRTV, acuza ca la postul public de televiziune se intampla lucruri ciudate, cu o saptamana inaintea primului tur al alegerilor prezidentiale, ce ridica suspiciuni cu privire la autonomiei si independentei editoriale a televiziunii publice. Intr-un comunicat de presa transmis duminica, Andrei Muraru prezinta drept exemple desfasurarea unei editii speciale a emisiuni Viata Satului - in care a fost invitat premierul Victor Ponta - pe care o descrie drept o mostra de manipulare, cu intrebari ridicate la fileu si teme aranjate, si faptul ca exit poll-ului pe care TVR ar urma sa il comande pentru a masura optiunile la alegerile prezidentiale din 2 si 16 noiembrie ar urma sa ajunga la o firma de sondare apropiata PSD.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )