Libnet.ro
UNICEF

20:00

Victor Ponta: il astept pe ministrul Teodorovici sa vina cu o propunere mai eficace pentru impozitarea bacsisului

B1 B1,
Victor Ponta: il astept pe ministrul Teodorovici sa vina cu o propunere mai eficace pentru impozitarea bacsisului

Victor Ponta a declarat la Targu Mures ca il asteapta pe Eugen Teodorovici, Ministrul Finantelor Publice, sa vina cu o propunere mai eficace privind impozitarea bacsisului, transmite Agerpres. A avut. continuă pe B1

Ponta: Il astept pe ministrul Teodorovici sa vina cu o propunere mai eficace privind impozitarea bacsisului

Premierul Victor Ponta a declarat sambata, la Targu-Jiu, ca este dispus ca Guvernul sa faca un pas inapoi in ceea ce priveste ordonanta privind impozitarea bacsisului, precizand ca il asteapta pe ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, sa vina cu o propunere concreta in acest sens in cursul saptamanii viitoare, relateaza Agerpres.

Victor Ponta si Liviu Dragnea au primit bucati de gazon de pe Oblemenco la semnarea contractului de 50 mil. euro pentru noul stadion

Premierul Victor Ponta si ministrul demisionar al Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea, prezenti sambata pe Stadionul Ion Oblemenco, la semnarea contractului pentru realizarea unui nou complex sportiv la Craiova, au primit de la primarul Lia Olguta Vasilescu cate o bucata de gazon de pe arena care a facut istorie in fotbalul romanesc si care de aproape o saptamana se afla in proces de demolare, informeaza Agerpres.

Victor Ponta ii ameninta pe reprezentantii Ministerului Justitiei: Sa va cautati toti altceva de lucru daca nu gasiti solutia pentru interzicerea temporara a exportului de masa lemnoasa neprelucrata

Premierul Victor Ponta i-a amenintat, in sedinta de Guvern de miercuri, pe reprezentantii Ministerului Justitiei spunand ca vor trebui sa-si gaseasca altceva de lucru in cazul in care nu vor gasi o solutie legislativa pentru interzicerea exportului de masa lemnoasa neprelucrata. Eu vreau sa va rog ca pana saptamana viitoare sa gasiti solutia, iar daca nu, va gasiti toti de la justitie altceva de lucru, a spus premierul la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Trebuie precizat ca la sedinta de Guvern ministrul justitiei, Robert Cazanciuc, nu era prezent la sedinta de Guvern, in locul sau fiind un secretar de stat.

Victor Ponta: Guvernul intentioneaza sa interzica temporar exportul de masa lemnoasa neprelucrata/ L-am informat si pe presedintele Iohannis de aceasta intentie

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, la B1 TV, ca l-a informat pe presedintele Klaus Iohannis despre intentia Guvernului de a interzice temporar exportul de masa lemnoasa neprelucrata printr-o ordonanta de urgenta. UPDATE Ponta: Mai multi liberali, care se dau zilele astea drept mari luptatori impotriva taierii padurilor, s-au intalnit zilele astea cu reprezentantii Holzindustrie si ca sunt mai mult lobbysti.

Victor Ponta: M-am hotarat sa mai stau inca 10-15 ani la guvernare, pana cand cei de la Interne si ANAF vor face o baza comuna cu amenzile de circulatie

Premierul Victor Ponta e decis sa mai stea 10-15 ani la guvernare, pana cand Ministerul de Interne si Agentia Nationala de Administrare Fiscala vor reusi sa realizeze o baza de date comuna cu amenzile.

Victor Ponta: Presedintele a fost influentat de oameni din PNL. Oameni ai acestui partid au avut intalniri private cu firma Holzindustrie (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, ca presedintele Klaus Iohannis a fost influentat de oameni din PNL atunci cand a trimis legea Codului Silvic inapoi in Parlament. Ba mai mult, sustine.

Alina Gorghiu: Victor Ponta continua spectacolul de jelire nationala a lui Dragnea

Alina Gorghiu a dat pe contul personal de Facebook o replica acuzatiilor lui Victor Ponta. Observ ca Victor Ponta continua spectacolul ipocrit de jelire nationala a domnului Liviu Dragnea. Am sa-i transmit.

Victor Ponta va fi prezent la semnarea contractui pentru noul stadion. Complexul sportiv va fi asemanator celui pe care joaca VfB Stuttgart

Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiova, a declarat ca astazi se va semna acontractul pentru noul stadion. La eveniment va participa si Victor Ponta.

Victor Ponta va fi prezent la semnarea contractului pentru noul stadion din Craiova. Complexul sportiv, asemanator celui pe care joaca VfB Stuttgart

Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiova, a declarat ca astazi se va semna acontractul pentru noul stadion. La eveniment va participa si Victor Ponta.

De ce pierde Klaus Iohannis in fata lui Victor Ponta

Klaus Iohannis s-a obisnuit sa piarda razboaiele publice cu Victor Ponta. A castigat alegerile, dar asta nu il ajuta sa faca fata capcanelor intinse de Primul Ministru. E in continuare lipsit de reflexe, greoi, aproape indiferent pana la momentul cand sacait de situatie raspunde nervos si fara mare efect. in mod surprinzator, Klaus Iohannis continua sa fie prins pe picior gresit cu subiecte pe care ar trebui sa le controleze.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )