Libnet.ro
UNICEF

22:30

Victor Ponta: Atacul lui Basescu arata ca e o persoana incapabila sa-si exercite functia

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Atacul lui Basescu arata ca e o persoana incapabila sa-si exercite functia

Premierul Victor Ponta considera ca atacul presedintelui Traian Basescu la adresa magistratilor, primarilor, pensionarilor, muncitorilor de la Lukoil, precum si indicatia referitoare la cati bani trebuie dati. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Atacul lui Basescu reflecta o persoana incapabila sa isi exercite functia

Premierul Victor Ponta a reactionat, joi, fata de conferinta de presa a presedintelui Traian Basescu, in care a abordat mai multe teme, printre care situatia de la Lukoil sau dosarul Microsoft.

Victor Ponta: Atacul lui Basescu reflecta o persoana incapabila sa isi exercite functia (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a reactionat, joi, fata de conferinta de presa a presedintelui Traian Basescu, in care a abordat mai multe teme, printre care situatia de la Lukoil sau dosarul Microsoft.

Ponta: Atacul lui Basescu reflecta o persoana incapabila sa isi exercite functia

Atacul presedintelui Traian Basescu la adresa magistratilor, primarilor, pensionarilor, muncitorilor de la Lukoil, precum si indicatia referitoare la cati bani trebuie dati pentru o opera a lui Brancusi reflecta o persoana incapabila sa isi exercite functia, a afirmat premierul Victor Ponta, la scrut timp dupa declaratia presedintelui Traian Basescu.

Ponta: Atacul lui Basescu in cazul Lukoil arata o persoana incapabila sa isi exercite functia

Premierul Victor Ponta a raspuns acuzatiei presedintelui Traian Basescu in cazul Lukoil, mentionand ca afirmatiile acestuia la adresa magistratilor, primarilor, pesnionarilor si muncitorilor de la Lukoil reflecta o persoana incapabila sa isi exercite.

Victor Ponta: Declaratiile lui Basescu despre un judecator, cel mai grav act al unui oficial roman in ultimii 25 de ani

Declaratia de joi a presedintelui Traian Basescu legata de un judecator reprezinta cel mai grav act la adresa justitiei din partea unui oficial roman in ultimii 25 de ani, considera premierul Victor Ponta.

Reactia lui Ponta dupa declaratiile Presedintelui: Atacul lui Basescu reflecta o persoana incapabila sa isi exercite functia

Presedintele Traian Basescu a catalogat, joi, drept inadmisibila presiunea facuta de reprezentantul companiei Lukoil si a cerut Guvernului ca daca maine Lukoil nu reia productia sa fie pregatit sa preia rafinaria de la Ploiesti. El a sustinut ca atitudinea partii romane fata de Lukoil trebuie sa fie pe intelesul rusilor, avertizand ca aceasta companie trebuie sa se hotarasca: ori respecta legile statului roman si ramane aici, ori, daca vrea legile de la Moscova, se duce acolo.

Angajatii si directorul general Petrotel-Lukoil ii cer lui Victor Ponta ajutor pentru deblocarea conturilor

Sindicatul si directorul general ai Petrotel-Lukoil ii solicita premierului Victor Ponta sprijin pentru continuarea activitatii si deblocarea conturilor companiei, spunand ca astfel pot fi platite salariile celor 2. 500 de angajati, pot fi achizitionate materiale si pot fi platiti furnizorii. Avand in vedere situatia creata prin descinderea din data de 2 octombrie 2014 efectuata de catre reprezentantii organelor de ancheta din Romaniaprocurori, ofiteri SRI, inspector din cadrul Directiei Generale a Vamilor, inspector de la directia Regionala Antifrauda etc. ) la SC Petrotel-Lukoil SA si alte patru societati de pe Platforma Teleajen, va rugam respectuos sa ne sprijiniti pentru asigurarea continuarii activitatii comerciale a societatii noastre, se arata in scrisoarea transmisa la Cancelaria prim-ministrului, in 3 octombrie.

Victor Ponta: Alocatiile pentru copii vor creste de anul acesta

Alocatiile pentru copii vor creste de anul acesta, a anuntat premierul Victor Ponta. Din 2015 si persoanele cu handicap ar putea primi mai multi bani. Premierul Victor Ponta si ministrul Muncii Rovana Plumb.

Generalul Stanculescu, la patru luni de la eliberare, la Academia Romana alaturi de Victor Ponta

Fostul general Victor Atanasie Stanculescu a fost prezent luni, in Aula Academiei, alaturi de invitati ca premierul Victor Ponta sau Alteta Sa Regala Principele Radu, la un simpozion dedicat Regelui Carol I.

Victor Ponta, la Antena 3: Unii dintre contracandidati nu cred nici ei ca au vreo sansa. Vor doar sa apara la televizor/ Propun trei dezbateri pentru turul doi

Premierul Victor Ponta este invitat in aceasta seara la Sinteza zilei de pe Antena 3. Ponta a vorbit despre importanta functiei de presedinte si crede ca este cel mai bun si cel mai responsabil dintre candidati pentru fotoliul de la Cotroceni. Unii dintre contracandidati nu cred nici ei ca au vreo sansa. Vor doar sa apara la televizor probabil. Propun trei dezbateri pentru turul doi ca sa vedem cine e mai bun pe pe politica externa, constitutie si economie. Trebuie sa participe la dezbateri si cei care vor fi viitori premieri pentru a se dezbate teme economice, a adaugat premierul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )