Libnet.ro
UNICEF

13:00

Victor Ponta: Autoritatile de management vor trece sub o singura autoritate in 2014-2020

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta: Autoritatile de management vor trece sub o singura autoritate in 2014-2020

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca pentru perioada 2014-2020 toate autoritatile de management vor trece sub o singura autoritate, intai sub coordonarea unui ministru, iar apoi vor merge catre regiuni, cand acestea se vor forma, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, despre implementarea programului prin care angajarile se vor vedea online: Permite o transparenta foarte mare in ceea ce priveste ocuparea functiilor din administratie

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, implementarea unui program guvernamental prin care posturile din administratia publica, in masura in care vor fi scoase la concurs, vor beneficia de un sistem transparent.

Victor Ponta: Saptamana aceasta se achita salariile pe noiembrie la Oltchim, ajungem practic cu plata la zi

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca a discutat cu ministrul Economiei despre ultimele informatii primite de la uzina Oltchim Ramnicu Valcea si ca angajatii vor ajunge cu plata la zi. Am discutat cu.

VIDEO Transferul - surpriza facut de Victor Ponta in echipa guvernamentala: Cristian Botan, tinarul care a infiintat site-ul de job-uri in administratia publica

Premierul Victor Ponta a anuntat luni pe blog ca l-a cooptat in echipa guvernamentala pe Cristian Botan, un doctorand de 25 de ani care a infiintat publicjob. ro, un site destinat locurilor de munca din administratia publica. Cristian Botan: In viitor, institutiile publice vor anunta pe un singur site posturile disponibile.

Victor Ponta: Nu a trimis USL niciun om sa il huiduie pe Traian Basescu/ Daca asteptarile de la USL nu sunt satisfacute dupa alegeri, sprijinul se poate transforma in ura

Premierul Victor Ponta a declarat sambata seara, la Romania TV, ca USL nu a adus niciun om sa il huiduie pe presedintele Traian Basescu la parada militara de 1 Decembrie, precizand si ca, daca seful statului ar fi considerat, ar fi venit sa dea mana cu el si cu Crin Antonescu. Ponta a afirmat ca nu vede o falie in societate, insa exista riscul ca sprijinul pentru USL sa se transforme in ura daca asteptarile oamenilor, care vor schimbare dupa regimul Basescu, nu sunt satisfacute. Intra in articol pentru principalele declaratii facute in timpul emisiunii.

Victor Ponta: il invit pe buldogul Blaga sa lupte cu pisicul Ponta

Premierul Victor Ponta, presedintele PSD, prezent vineri la Timisoara, a declarat ca s-ar fi bucurat daca buldogul Vasile Blaga ar fi candidat pe colegiul din Targu Jiu, ca sa lupte cu pisicul Victor Ponta. La.

Victor Ponta: Il invit pe buldogul Blaga sa lupte cu pisicul Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca s-ar fi bucurat daca buldogul Vasile Blaga ar fi candidat pe colegiul din Targu Jiu ca sa lupte cu pisicul Ponta, transmite Agerpres.

Traian Ungureanu: Numirea surpriza a lui Victor Ponta ne arata ca este un ageamiu, isi ia peste picior Guvernul

Purtatorul de cuvant al ARD, Traian Ungureanu, a declarat, luni, ca numirea surpriza din Guvern arata ca Victor Ponta e un ageamiu si un om in deruta, care isi ia peste picior propriul Guvern. Victor P.

Victor Ponta: Centura de Sud a Capitalei trebuie data in concesiune pentru ca din fonduri publice e greu s-o facem

Pentru Centura avem proiectul, iar pe centura sud trebuie concesiune pentru ca altfel, din fonduri publice, o sa fie greu. Dar si aici tot cu primaria trebuie sa lucram. Stiu ca am pierdut vreo zece ani pentru ca se certa Primaria cu Ministerul Transporturilor, a declarat, luni, premierul Victor Ponta, la vizitarea strapungerii Dna. Ghica - Bd. Chisinau. La inceputul anului s-au pornit lucrarile de largire la 4 benzi a Centurii de Sud, drum ramas nemodernizat timp de 20 de ani, insa Guvernul Ponta, la rectificarea bugetara, a taiat banii alocati cu peste 81%.

Premierul Victor Ponta i-a solicitat primarului general sa instituie sens unic pe Calea Floreasca.

Premierul Victor Ponta i-a solicitat primarului Capitalei, Sorin Oprescu, sa ia masuri pentru a fi instituit sens unic pe Calea Floreasca, astfel incat sa faciliteze accesul la Spitalul de Urgenta, informeaza Agerpres. Vin cu o solicitare de la Urgente n. r. Spitalul Floreasca), trebuie sa facem Floreasca cu sens unic. Tot ce tine de minister facem, dar adevarul e ca nu pot sa intre cu salvarile, au facut spital de urgenta modernizat si nu au cum sa intre, a spus luni Ponta, prezent la .

Premierul Victor Ponta va anunta luni un transfer surpriza in echipa Guvernului

Premierul Victor Ponta a anuntat duminica, pe blogul personal, ca se pregateste un transfer surpriza in Guvern, precizand ca va dezvalui cine este persoana care se va alatura echipei guvernamentale luni, tot pe blog. De maine ni se va alatura, la nivelul echipei din Guvern, o persoana care, sunt convins, va atrage atentia multora dintre voi, a scris Ponta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )