Libnet.ro
UNICEF

06:30

Victor Ponta a avut o intalnire cu reprezentantii ExxonMobil si OMV Petrom (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta a avut o intalnire cu reprezentantii ExxonMobil si OMV Petrom (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a primit miercuri, la Palatul Victoria, o delegatie a consortiului format din ExxonMobil si OMV Petrom pentru a discuta despre evolutia proiectelor de explorare a resurselor de gaze naturale. continuă pe B1

Victor Ponta s-a intalnit cu reprezentantii ExxonMobil si OMV Petrom pentru a discuta despre gazele din Marea Neagra

Premierul Victor Ponta a primit astazi la Palatul Victoria o delegatie a consortiului format din ExxonMobil si OMV Petrom pentru a discuta despre evolutia proiectelor de explorare a resurselor de gaze naturale din Marea Neagra. Primirea a avut loc in contextul vizitei in Romania a Vicepresedintelui ExxonMobil Exploration Company, Michael Cousins si a Vicepresedintelui pentru operatiunile din Europa, Tristan Aspray, informeaza Guvernul.

Klaus Iohannis a avut o intalnire cu reprezentantii ExxonMobil si OMV Petrom: Romania este interesata sa-si valorifice avantajele de care dispune in domeniul energetic

Presedintele Klaus Iohannis a exprimat miercuri, in cadrul unui intalniri cu reprezentantii ExxonMobil si OMV Petrom, interesul Romaniei de valorificare a avantajelor in domeniul energetic, potrivit unui.

Reprezentantii companiilor ExxonMobil si OMV Petrom s-au intalnit cu Iohhanis si Ponta

ACTUALIZARE 17:43 Delegatia Exxon-OMV s-a intalnit si cu premierul Premierul Victor Ponta a primit miercuri, la Palatul Victoria, delegatia consortiului format din ExxonMobil si OMV Petrom pentru a discuta despre evolutia proiectelor de explorare a resurselor de gaze naturale din Marea Neagra, informeaza un comunicat al Guvernului.

Victor Ponta si Klaus Iohannis, intalnire pe tema Republicii Moldova

Premierul Victor Ponta a anuntat marti, pe contul sau de Twitter, ca are o intalnire de lucru cu presedintele Klaus Iohannis pe tema Republicii Moldova. Mai mult de atat, seful executivului a mai precizat ca.

Anuntul important facut de Victor Ponta pe Twitter. Premierul se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, pe Twitter, o intalnire de lucru cu presedintele Klaus Iohannis, pe tema Republicii Moldova, mentionand ca Romania ramane cel mai hotarat sustinator al.

Liviu Dragnea: Victor Ponta este primul premier care a avut curajul sa propuna Romaniei niste masuri fiscale care sa poata genera crestere economica serioasa

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, la sedinta Biroului Permanent National al PSD, ca Victor Ponta este primul premier care a avut curajul sa propuna masuri fiscale care sa poata.

Victor Ponta: in luna august 2015 am incasat cu un miliard doua sute de milioane de lei mai mult ca in august (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca in luna august a anului 2015, Romania a avut incasari mai mari fata de august 2014, cu un miliard doua sute de milioane de lei. Noi continuam sa prezentam toate.

Victor Ponta: in luna august 2015 am incasat cu un miliard doua sute de milioane de lei mai mult ca in august 2014 (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca in luna august a anului 2015, Romania a avut incasari mai mari fata de august 2014, cu un miliard doua sute de milioane de lei. Noi continuam sa prezentam toate.

Declaratie neasteptata a lui Liviu Dragnea despre Victor Ponta

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca Victor Ponta este primul premier care a avut curajul sa propuna, prin proiectul de Cod fiscal inaintat in Parlament, masuri fiscale care sa .

Victor Ponta, un pericol pentru PSD. Victor Rotariu: Pentru Romania a fost de cand a intrat in politica

Jurnalistul Victor Rotariu este de parere ca Victor Ponta este un pericol in acest moment pentru PSD, dar si pentru Romania. Cand ai un premier pe care nu il controlezi pe linie de partid care are la.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )