Libnet.ro
UNICEF

16:00

Victor Ponta, in Baia Mare alaturi de Daciana Sarbu

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, in Baia Mare alaturi de Daciana Sarbu

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, va ajunge miercuri in Baia Mare. Acesta va veni insotit de sotia sa, Daciana Sarbu, si de Corina Cretu, europarlamentari PSD. Printre invitati se numara si Nicolae Banicioiu, dar mai sunt asteptati si alti social-democrati. continuă pe Adevărul

Catalin Predoiu: Victor Ponta a incalcat Constitutia, sa spuna ce ordine a emis cand s-a crezut comandant suprem

Prim-vicepresdintele PDL Catalin Predoiu a afirmat, luni, ca prim-ministrul Victor Ponta a incalcat Constitutia cand s-a crezut comandant suprem al fortelor armate si ii cere acestuia sa spuna ce ordine a emis, scrie Mediafax.

Victor Ponta s-a fotografiat, la Copenhaga, alaturi de reprezentantii Romaniei la Eurovision

Premierul Victor Ponta a anuntat astazi ca va merge la Copenhaga, impreuna cu patru copii care s-au remarcat in cadrul concursului Next Star, la Antena 1, pentru a incuraja echipa Romaniei la finala Eurovision.

VIDEO Victor Ponta: Ministrul Sova va semna maine ordinul de incepere pentru autostrada Turda - Sebes

Prim-ministrul Victor Ponta a anuntat vineri, la Jucu jud. Cluj) unde a luat parte la inaugurarea noii fabrici Bosch, ca ministrul Transporturilor Dan Sova va semna sambata ordinul de incepere pentru autostrada Turda - Sebes, care ar urma sa conecteze Clujul cu autostrada Sibiu - Nadlac. Premierul a reiterat ca in toamna va fi repornit proiectul Autostrazii Transilvania, care poate creste competitivitatea zonei.

Victor Ponta: Nu mai vorbiti de recrutari, ca nu se recruteaza nimic, avem militari profesionisti

Prim-ministrul Victor Ponta, prezent vineri la Bistrita la plecarea ultimei campanii de militari in Afganistan, a tinut sa le transmita reprezentantilor presei prezenti sa nu mai vorbeasca despre recrutari, pentru ca acestea nu vor avea loc.

VIDEO Victor Ponta: Pana cand Basescu termina campania, o sa iau eu ca vicepresedinte CSAT toate deciziile importante

Aflat la Buzau in vizita electorala, Victor Ponta s-a aratat dezamagit de dialogul pe retelele sociale dintre Traian Basescu si Dmitri Rogozin pe tema inchiderii spatiului aerian al Romaniei pentru oficialul rus. Ponta a afirmat ca el va lua toate deciziile importante in calitate de vicepresedinte al CSAT, spunand ca presedintele Traian Basescu este ocupat sa faca campanie electorala alaturi de Elena Udrea.

Victor Ponta: Pana termina Basescu campania, o sa iau eu, ca vicepresedinte CSAT, toate deciziile importante

Premierul Victor Ponta l-a acuzat luni pe presedintele Traian Basescu ca se afla in campanie electorala alaturi de Elena Udrea si a afirmat ca va lua el, in calitate de vicepresedinte al CSAT, toate deciziile importante. Declaratiile au fost facute in contextul in care primul ministru a fost intrebat cum a fost interzisa intrarea in spatiul aerian al Romaniei al avionului in care se afla vicepremierul rus Dmitri Rogozin, care se indrepta spre Ucraina.

FOTO Satu Mare: De Ziua Eroilor, PDL-istii au defilat cu poza lui Victor Ponta pe o barca gomflabila in centrul orasului

Primul ministru Victor Ponta este urmarit de incidentul cu barca pana si la Satu Mare. Vineri, in timpul manifestarilor de Ziua Eroilor, doi tineri au inceput sa defileze cu o barca gomflabila in care era o poza de-a premierului Victor Ponta Apoi barcuta a fost preluata de cei de la PDL, care se aflau in plina campanie electorala.

FOTO Satu Mare: De Ziua Europei, PDL-istii au defilat cu poza lui Victor Ponta pe o barca gonflabila in centrul orasului

Primul ministru Victor Ponta este urmarit de incidentul cu barca pana si la Satu Mare. Vineri, in timpul manifestarilor de Ziua Eroilor, doi tineri au inceput sa defileze cu o barca gomflabila in care era o poza de-a premierului Victor Ponta Apoi barcuta a fost preluata de cei de la PDL, care se aflau in plina campanie electorala.

Autobuze second-hand pentru zona metropolitana Baia Mare

Societatea care se ocupa cu transportul public in comun in municipiul Baia Mare, SC Urbis SA, a achizitionat, in urma cu doar cateva zile, trei autobuze pentru circulatia din zona metropolitana Baia Mare. Autobuzele second-hand marca Solaris au fost aduse din Elvetia si au o vechime de 10 ani.

HCM Baia Mare incepe lupta in Final 3. Baimarencele isi doresc primul titlu din istorie

In ultima faza din play-off-ul Ligii Nationale feminine de handbal se vor confrunta echipele HCM Baia Mare, Corona Brasov si Dunarea Braila. Turneul Final 3 se va juca in sistem campionat, fiecare cu fiecare tur - retur), iar clasamentul va fi stabilit conform punctelor acumulate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )