Libnet.ro
UNICEF

12:00

Victor Ponta: Bugetul va fi transmis Parlamentului vineri dimineata. Pe 15 decembrie voi propune noua structura a Guvernului (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Bugetul va fi transmis Parlamentului vineri dimineata. Pe 15 decembrie voi propune noua structura a Guvernului (VIDEO)

Prmeierul Victor Ponta a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca vineri dimineata bugetul pe anul 2015 va fi transmis Parlamentului pentru a fi votat. Un buget pe 2015 care sa prevada ca nu se a. continuă pe B1

Victor Ponta: Bugetul va fi transmis Parlamentului vineri dimineata. Nu se va adauga niciun fel de taxa sau impozit (VIDEO)

Prmeierul Victor Ponta a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca vineri dimineata bugetul pe anul 2015 va fi transmis Parlamentului pentru a fi votat. Un buget pe 2015 care sa prevada ca nu se a.

Surse: Partea romana ar fi obtinut o tinta de deficit de 1,4% din PIB, plus derogarea pentru cofinantarea proiectelor europene si armata. Ponta: Bugetul va fi transmis vineri dimineata

Partea romana ar fi obtinut in urma negocierilor cu finantatorii internationali o tinta de deficit de 1,4% din PIB , plus derogarea pentru cofinantarea pentru proiectele europene si armata, au confirmat pentru HotNews. ro doua surse independente apropiate discutiilor. Potrivit oficialilor guvernamentali, FMI ar fi impus Guvernului intr-o prima faza o tinta de deficit de 0,9%, informatie neconfirmata insa de finantatorii straini. Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca in cursul acestea zile sau cel tarziu marti negocierile cu FMI se vor incheia, urmand ca bugetul sa fie transmis cel mai probabil vineri dimineata.

Victor Ponta si Sfanta Nerusine. Un bilant si un apel

Valoarea de intrebuintare a lui Victor Ponta s-a epuizat odata cu esecul sau rasunator in alegerile prezidentiale din noiembrie 2014. Lucrul este indubitabil, il stiu deopotriva adversarii si ex-amicii sai. Il stie Ion Iliescu, cel care a facut si a desfacut atatea cariere in partidul nomenclaturii post-comuniste, corporatia mafiotica numita PSD. La un sfert de veac de la Congresul al XIV-lea al PCR, cand Nicolae Ceausescu s-a incapatanat sa ramana in fruntea PCR in vreme ce la Praga Vaclav Havel era de-acum liderul triumfatoarei revolutii de catifea, Victor Ponta nu pare sa priceapa ca ora sa istorica s-a incheiat.

Victor Ponta renunta la ideea suspendarii lui Traian Basescu: Nu mai e timp si nici nu mai e o majoritate clara in Parlament

Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta au spus, in timpul campaniei prezidentiale, ca vor face totul pentru a-l suspenda pe Traian Basescu pana la finalul mandatului. Dupa ce a pierdut alegerile.

Victor Ponta: Luni, 15 decembrie, voi propune in Parlament noua structura a Guvernului/ Bugetul va fi trimis vineri dimineata in Parlament

Premierul Victor Ponta a anuntat luni, intr-o conferinta de presa, ca noua structura a Guvernului va fi propusa Parlamentului lunea viitoare, dupa ce duminica va avea loc o sedinta a conducerii extinse a PSD cu noii ministri.

Victor Ponta: Biroul Permanent a votat in unanimitate excluderea din partid a sefului CJ Buzau. Toleranta noastra fata de coruptie va fi zero

Premierul Victor Ponta a sustinut o conferinta de presa la sediul PSD, dupa sedinta Biroului Permanent National. El a facut mai multe declaratii privind bugetul, colaborarea cu Opozitia sau negocierile cu FMI. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratia.

Victor Ponta: Joi sau vineri discutam despre structura Guvernului

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca joi sau vineri se va discuta despre noua structura a Guvernului. Joi-vineri discutam si despre structura Guvernului. Luni cand venim in fata Parlamentului sa.

Victor Ponta: Joi sau vineri discutam despre structura Guvernului (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca joi sau vineri se va discuta despre noua structura a Guvernului. Joi-vineri discutam si despre structura Guvernului. Luni cand venim in fata Parlamentului sa.

Tony Blair, discutie cu Victor Ponta la Palatul Victoria

Fostul prim-ministru britanic Tony Blair, aflat la Bucuresti, a venit, vineri dimineata, la Palatul Victoria, pentru o intrevedere cu liderul PSD, premierul Victor Ponta, arata surse oficiale citate de.

Tony Blair discuta la Guvern cu Victor Ponta

Fostul premier britanic Tony Blair a venit, vineri dimineata, la Palatul Victoria, pentru o intrevedere cu premierul Victor Ponta, au declarat surse oficiale.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )