Libnet.ro
UNICEF

12:00

Victor Ponta: Bugetul va fi transmis Parlamentului vineri dimineata. Nu se va adauga niciun fel de taxa sau impozit (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Bugetul va fi transmis Parlamentului vineri dimineata. Nu se va adauga niciun fel de taxa sau impozit (VIDEO)

Prmeierul Victor Ponta a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca vineri dimineata bugetul pe anul 2015 va fi transmis Parlamentului pentru a fi votat. Un buget pe 2015 care sa prevada ca nu se a. continuă pe B1

Victor Ponta: Bugetul va fi transmis Parlamentului vineri dimineata. Pe 15 decembrie voi propune noua structura a Guvernului (VIDEO)

Prmeierul Victor Ponta a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca vineri dimineata bugetul pe anul 2015 va fi transmis Parlamentului pentru a fi votat. Un buget pe 2015 care sa prevada ca nu se a.

Surse: Partea romana ar fi obtinut o tinta de deficit de 1,4% din PIB, plus derogarea pentru cofinantarea proiectelor europene si armata. Ponta: Bugetul va fi transmis vineri dimineata

Partea romana ar fi obtinut in urma negocierilor cu finantatorii internationali o tinta de deficit de 1,4% din PIB , plus derogarea pentru cofinantarea pentru proiectele europene si armata, au confirmat pentru HotNews. ro doua surse independente apropiate discutiilor. Potrivit oficialilor guvernamentali, FMI ar fi impus Guvernului intr-o prima faza o tinta de deficit de 0,9%, informatie neconfirmata insa de finantatorii straini. Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca in cursul acestea zile sau cel tarziu marti negocierile cu FMI se vor incheia, urmand ca bugetul sa fie transmis cel mai probabil vineri dimineata.

Victor Ponta: Luni, 15 decembrie, voi propune in Parlament noua structura a Guvernului/ Bugetul va fi trimis vineri dimineata in Parlament

Premierul Victor Ponta a anuntat luni, intr-o conferinta de presa, ca noua structura a Guvernului va fi propusa Parlamentului lunea viitoare, dupa ce duminica va avea loc o sedinta a conducerii extinse a PSD cu noii ministri.

Victor Ponta: Biroul Permanent a votat in unanimitate excluderea din partid a sefului CJ Buzau. Toleranta noastra fata de coruptie va fi zero

Premierul Victor Ponta a sustinut o conferinta de presa la sediul PSD, dupa sedinta Biroului Permanent National. El a facut mai multe declaratii privind bugetul, colaborarea cu Opozitia sau negocierile cu FMI. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratia.

Victor Ponta: Joi sau vineri discutam despre structura Guvernului

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca joi sau vineri se va discuta despre noua structura a Guvernului. Joi-vineri discutam si despre structura Guvernului. Luni cand venim in fata Parlamentului sa.

Victor Ponta: Joi sau vineri discutam despre structura Guvernului (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca joi sau vineri se va discuta despre noua structura a Guvernului. Joi-vineri discutam si despre structura Guvernului. Luni cand venim in fata Parlamentului sa.

Victor Ponta: Modificarea Constitutiei trebuie sa devina o prioritate in 2015, an fara presiuni electorale

Modificarea Constitutiei, inclusiv cu reduerea numarului de parlamentari, poate fi o oportunitate de remodelare a vietii politice, sociale si economice, este de parere premierul Victor Ponta. El adauga ca multipl.

Tony Blair, discutie cu Victor Ponta la Palatul Victoria

Fostul prim-ministru britanic Tony Blair, aflat la Bucuresti, a venit, vineri dimineata, la Palatul Victoria, pentru o intrevedere cu liderul PSD, premierul Victor Ponta, arata surse oficiale citate de.

Tony Blair discuta la Guvern cu Victor Ponta

Fostul premier britanic Tony Blair a venit, vineri dimineata, la Palatul Victoria, pentru o intrevedere cu premierul Victor Ponta, au declarat surse oficiale.

Ponta: Bugetul pe 2015 nu prevede mariri de taxe

In cursul zilei de luni, cel tarziu marti, se vor finaliza negocierile cu FMI, pe tema bugetului de stat pe 2015, a anuntat Victor Ponta. Premierul propune ca votul in Parlament sa fie pe 21 decembrie, odata cu.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )