Libnet.ro
UNICEF

20:00

Victor Ponta: Am cheltuit cu 6,7 miliarde lei mai putin fata de 2011, am crescut ...

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta: Am cheltuit cu 6,7 miliarde lei mai putin fata de 2011, am crescut ...

Guvernul a redus cheltuielile cu 6,7 miliarde lei in 2012, in timp ce sumele alocate investitiilor au crescut in primele noua luni ale anului cu 3% fata de aceeasi perioada, a declarat sambata, premierul Victor Ponta, conform Agerpres. Fata de anul trecut, de 2011, am cheltuit mai putin cu 6,7 miliarde de lei, adica 1,5 miliarde de euro. Deci cu 1,5 miliarde de euro mai putini bani am cheltuit noi fata de guvernul Romaniei din 2011, lucru important pentru ca, daca ai mai multi bani parca . continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Nu cred ca trebuie sa mai crestem TVA-ul. Cred ca trebuie sa ajunga din nou la 19%, pana in 2016

Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta, a declarat miercuri, la inaugurarea Podului Calafat-Vidin, ca nu este nevoie ca Romania mai creasca TVA-ul, ba chiar a mentionat ca ar trebui redus trepat pana la.

Finante: Dupa noua luni, executia bugetului general consolidat s-a incheiat cu un minus de 7,17 miliarde lei, respectiv 1,18 % din PIB fata de minus13,88 miliarde lei respectiv 2,4% din PIB realizat la aceeasi data a anului precedent

In perioada 1. 2012, executia bugetului general consolidat s-a incheiat cu un deficit de - 7,17 miliarde lei, respectiv 1,18 % din PIB fata de -13,88 miliarde lei respectiv 2,4% din PIB realizat la aceeasi data a anului precedent. Veniturile bugetului general consolidat, in suma de 141,1 miliarde lei, reprezentand 23,2 % din PIB, au fost cu 7,2% mai mari fata de aceeasi perioada a anului precedent in termeni nominali si cu 0,5 pp ca pondere in PIB, se arata intr-un comunicat al Finantelor, publicat joi seara.

Victor Ponta vrea ca circulatia auto sa fie oprita la semne clare de inzapezire, mai ales pentru TIR-uri: Dati vina pe mine, nu ma mai voteaza soferii, asta-i viata

Premierul Victor Ponta a tinut sa-l avertizeze in sedinta de Guvern de vineri pe ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, sa se pregateasca din timp pentru deszapezire. Ponta i-a transmis lui Silaghi, ca.

Un senator PSD propune ca referendumul pentru modificarea Constitutiei sa fie validat de 30% din cetatenii inscrisi pe listele electorale/ Victor Ponta vrea modificarea Constitutiei in legislatura 2012-2014

Senatorul PSD, Trifon Belacurencu a depus la Senat o initiativa legislativa care schimba legea referendumului astfel incat Constitutia poate fi modificata fara a mai fi nevoie de un pragul de prezenta de minimum 50%. Mai exact, initiatorul propune ca referendumul pentru modificarea Constitutiei sa fie validat cu votul a 30% din alegatorii inscrisi pe liste si nu 50% asa cum este in prezent. Initiativa legislativa a fost depusa in Parlamenet chiar in ziua in care presedintele PSD, Victor Ponta a anuntat ca USL are ca prioritate modificarea Constitutiei in viitoarea legislatura.

Victor Ponta: Rezultatele ce vor fi anuntate de CE nu vor fi imbucuratoare, Romania va trebuie sa accepte corectii financiare

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca rezultatele care vor fi anuntate de Comisia Europeana in urma verificarii modului de derulare a mai multor programe cu finantare comunitara nu vor fi.

Victor Ponta, la inaugurarea Podului Calafat-Vidin: Va fi dat in functiune cel tarziu in mai 2013

Romania a finalizat lucrarile la podul Calafat-Vidin, desi Bulgaria sustine contrariul pentru a justifica intarzierea executarii lucrarilor care ii revin. Premierul Victor Ponta sustine ca este la moda.

Victor Ponta catre Radu Stroe: Domnule Dobre, cum stam cu alegerile? / Stroe: Bine ca nu mi-ati spus Rus!

Premierul Victor Ponta a dorit, la videoconferinta cu prefectii de vineri dimineata, sa afle date privind organizarea alegerilor parlamentare, dar s-a adresat ministrului pentru Administratie spunandu-i domnule Dobre, ceea ce a starnit rasul tuturor celor prezenti, iar ministrul i-a replicat: Bine ca nu mi-ati spus Rus !, potrivit Mediafax. Daca tot suntem in formula cu prefectii si alte institutii din domeniu, domnul ministru Dobre, pe scurt, cum stam cu. , i-a spus Ponta ministrului delegat pentru Administratie, Radu Stroe, moment in care toti participantii la videoconferinta aflati in sala au izbucnit in ras.

Victor Ponta: Schimbarea varfului ANAF a insemnat un plus de 10% la incasarile bugetului de stat

Schimbarea varfului Agentiei Nationale de Administrare Fiscala /ANAF/ a insemnat un plus de 10% la incasarile bugetului de stat, a declarat sambata, la Palatul Victoria, premierul Victor Ponta, la sedinta de.

Victor Ponta: 98% din bugetul pe 2013 trebuie facut inainte de alegeri

Premierul Victor Ponta le-a spus ministrilor ca bugetul pentru 2013 trebuie sa fie realizat in proportie de 98% inainte de alegeri, motiv pentru care le-a cerut sa pregateasca datele pentru buget, pe care sa il gandeasca multianual, si sa le transmita Ministerului Finantelor Publice MFP), informeaza Agerpres.

Victor Ponta: Cresterea veniturilor din primele 9 luni ale anului, efect al eliminarii coruptiei din ANAF. Sorin Blejnar: Premierul vorbeste prostii

Victor Ponta a declarat, sambata, in cadrul sedintei de rectificare bugetara ca veniturilor fiscale in crestere dinprimele noua luni se datoreaza eliminarii retelei de crima organizata la varful ANAF,.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )