Libnet.ro
UNICEF

21:30

Victor Ponta: Daca cei de la Dacia o mai tin in mitinguri o sa se mute productia in Maroc

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Daca cei de la Dacia o mai tin in mitinguri o sa se mute productia in Maroc

Premierul Victor Ponta reactioneaza dupa ce mai multi oameni au protestat impotriva actiunilor Guvernului la Mioveni. Acesta spune ca daca angajatii Dacia o mai tin in mitinguri, o sa se mute productia in. continuă pe Antena3

Ponta: Daca cei de la Dacia o mai tin in mitinguri, o sa se mute productia in Maroc

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Brasov, intrebat despre protestul organizat la Mioveni de angajati de la Dacia, ca daca acestia o mai tin in mitinguri, o sa se mute productia in Maroc, el facand apel la ratiune din partea.

Ponta ii ameninta pe angajatii de la Dacia: Daca o mai tin in mitinguri, o sa se mute productia in Maroc

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Brasov, ca, daca angajatii de la Dacia continua cu protestele, o sa se mute productia in Maroc, relateaza Mediafax.

VIDEO Premierul Victor Ponta incearca sa lase impresia ca mitingul de la Mioveni nu e indreptat impotriva Guvernului, ci a conducerii Dacia Renault

Premierul Victor Ponta a incercat joi sa lase impresia ca mitingul de la Mioveni, unde cateva mii de oameni cer constructia autostrazii Sibiu-Pitesti, nu este indreptat impotriva Guvernului, ci a companiei Dacia Renault.

Victor Ponta despre construirea unui aeroport la Brasov: Din partea mea si a Guvernului exista sprijin

Premierul Victor Ponta sustine construirea unui aeroport la Brasov, insa, mai intai, autoritatile locale trebuie sa decida daca aeroportul va fi administrat de autoritatile locale sau de Ministerul Transporturilor, adaugand ca acesta ar trebui inclus in strategia regionala. Intrebat daca sustine construirea unui aeroport la Brasov, prermierul a raspuns ca trebuie, mai intai, lamurita situatia pe plan local, Consiliu Judetean - Primarie, care ar trebui sa decida daca vor ca aeroportul sa fie administrat de autoritatile locale sau de Minsiterul Transporturilor.

Victor Ponta: Autostrada Comarnic-Brasov nu poate fi realizata in lipsa unui consens politic

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Brasov, ca autostrada Comarnic-Brasov nu poate fi realizata fara un consens politic si ca reprezentantii PNL ar trebui sa isi dea seama ca, daca nu renunta la populism, autostrada nu va fi facuta niciodata, potrivit Mediafax. Premierul a afirmat, intrebat fiind ce parere are despre realizarea autostrazii Comarnic-Brasov, ca solutia initiala - parteneriatul public-privat -, pe care o considera cea mai buna, nu poate fi realizata in lipsa unui consens politic.

Victor Ponta sustine construirea unui aeroport la Brasov: Din partea mea si a Guvernului exista sprijin

Premierul Victor Ponta a declarat ca sustine construirea unui aeroport la Brasov, dar ca mai intai trebuie ca autoritatile locale sa decida daca aeroportul va fi administrat de autoritatile locale sau de.

Victor Ponta s-a intalnit, miercuri cu ministrul norvegian Vidar Helgesen. Ce au discutat cei doi oficiali

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, miercuri, cu ministrul norvegian responsabil pentru Spatiul Economic European si afaceri europene, Vidar Helgesen, pentru a discuta despre relatiile bilaterale dintre cele doua tari, informeaza un comunicat de presa remis de Guvernul Romaniei.

Victor Ponta: Resping categoric amenintarile si criticile formulate de diversi oficiali ai Federatiei Ruse

Premierul Victor Ponta a respins categoric joi amenintarile si criticile venite din partea unor oficiali rusi si a avertizat ca aceste gesturi nu intimideaza si nu vor determina schimbari de strategie la Bucuresti. Resping categoric amenintarile si criticile formulate de diversi oficiali ai Federatiei Ruse! Nu ne intimideaza si nu ne schimba strategia!, a scris Ponta pe Twitter.

Victor Ponta, dupa afirmatiile oficialilor rusi privind scutul antiracheta: Resping categoric amenintarile si criticile formulate de diversi oficiali ai Federatiei Ruse

Premierul Victor Ponta sustine ca amenintarile si criticile venite din parte unor oficiali rusi nu vor determina schimbari de strategie la Bucuresti. Resping categoric amenintarile si criticile.

Premierul Victor Ponta: Liberalii sa stie ca autostrazile nu se fac cu populism (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a adresat, in timpul unei deplasari efectuate joi, la Brasov, un indemn celor de la PNL, si anume, ca autostrazile nu se fac cu populism, informeaza B1 TV. Premierul a precizat in timpul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )