Libnet.ro
UNICEF

23:31

Victor Ponta, despre meciul de fotbal Grecia - Romania: Avem sansa a doua, dar ne putem califica

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, despre meciul de fotbal Grecia - Romania: Avem sansa a doua, dar ne putem califica

Premierul Victor Ponta a apreciat ca Romania are sansa a doua in dubla mansa pe care o va disputa cu Grecia pentru calificarea la campionatul mondial de fotbal din Brazilia, dar crede ca ne putem califica. continuă pe Hotnews

Meciul de fotbal Grecia - Romania poate fi urmarit pe un ecran mare in piata Primariei

Producatorii din podgoria Aradului si din alte regiuni viticole romanesti vin in fata aradenilor cu tot ce au mai bun in crame cu ocazia Festivalului Vinului 2013.

Victor Ponta, despre protestele din sistemul sanitar: La bugetul sanatatii au fost alocati mai multi bani. Nu sunt de acord ca o batalie sindicala sa se faca cu peretele, adica cu Guvernul

Premierul Victor Ponta sustine ca pentru bugetul pe 2014 au fost alocati mai multi bani la sanatate fata de 2013. In aceste conditii, considera ca discutiile cu sindicatele din sanatate care ameninta cu greva generala trebuie pornite de la cifre care arata ca bugetul pe 2014 va fi mai mare. Nu sunt de acord ca o batalie sindicala sa se faca cu peretele, adica cu Guvernul. Sa fie foarte clar, sunt mai multi bani in 2014 decat in 2013. In rest, ca se bat sefii de sindicat intre ei, care e mai vocal, e dreptul lor, il respect, dar vreau sa ne bazam pe cifre serioase, a spus Ponta in sedinta de guvern.

CONFERINTA Victor Piturca: Vrem sa ajungem la performantele generatiei lui Gheorghe Hagi

Romania va disputa vineri prima mansa din meciul de baraj impotriva Greciei, cand tricolorii vor face deplasarea la Pireu. Partida se va juca incepand cu ora 21.

Cartonasele galbene - principala teama din meciul de baraj Grecia - Romania

Romania va disputa meciul de baraj impotriva Greciei in dubla mansa, pe 15 si 19 noiembrie, returul fiind programat pe Arena Nationala.

Florin Gardos despre meciul de baraj: Nu va fi spectacol, probabil se vor marca un gol sau doua in ambele intalniri

Florin Gardos este cea mai probabila solutie pentru inlocuirea lui Vlad Chiriches in primul 11 pe care Victor Piturca il va alinia la meciul Grecia - Romania, programat vineri, ora 21.

Fotbal si politica: Gino Iorgulescu, candidat la sefia FRF, s-a intalnit cu Victor Ponta, Liviu Dragnea si 10 oficiali ai cluburilor (sursa ProSport)/ Cum se imparte fotbalul romanesc in sfere de influenta politica: PSD si-a luat partea leului

Gino Iorgulescu, candidat la sefia Federatiei Romane de Fotbal FRF), s-a intalnit luni seara la un hotel cu premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea si cu 10 oficiali ai cluburilor de fotbal, anunta ProSport. Presedintele FRF, Dumitru Dragomir, a acuzat in ultimele iesiri publice influente politice in alegerile FRF sustinand ca Gino Iorgulescu are legaturi cu diferiti politicieni locali importanti, evitand insa sa vorbeasca de prietenia veche a acestuia cu premierul Ponta. Gino Iorgulescu are anuntat votul acelor cluburi la care primariile sunt principalul finantator. HotNews. ro arata in iulie cum fotbalul romanesc a ramas o atractie majora pentru politicienii sau afiliatii lor aflati in cautare de imagine astfel incat majoritatea cluburilor au diferite influente politice.

Victor Ponta: Hidroelectrica, listata la Bursa anul viitor.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, la Antena 3, ca, in 2014, si compania Hidroelectrica va fi listata la bursa. Citeste si: Ponta: Crin Antonescu este candidatul USL Romgaz e prima companie romaneasca care se listeaza la Bursa de la Londra. 15% din actiunile Romgaz au adus aproape 400 de milioane de euro. Romgaz valoreaza aproape 4 miliarde de euro, a spus Victor Ponta. Citeste si: ROMGAZ, listata pe BURSA de la Londra. Ialomiteanu: Sper sa nu avem un nou esec al .

Victor Ponta: Masurile ce vor fi adoptate in perspectiva bugetului pe 2014 nu au fost impuse de FMI. / Nu ma deranjeaza ca proiectul Rosia Montana va fi respins in Parlament, ci ca nu facem proiecte economice de frica drobului de sare./ Despre descentral

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, la Antena 3, ca nu-l deranjeaza ideea respingerii proiectului minier Rosia Montana in Parlament, ci faptul ca Romania nu deruleaza proiecte economice fara un motiv justificat, de teama ca o sa cada drobul de sare. In ceea ce priveste bugetul pe 2014, masurile fiscal-bugetare care vor fi luatenu au fost impuse de Fondul Monetar International, ci au fost decise de Guvern, spune primul ministru.

Adrian Ursu: Basescu a luat-o pe Ioana Basescu si a dat cu ea in Victor Ponta

Presedintele a luat-o pe Ioana Basescu si a dat cu ea in Victor Ponta, a afirmat jurnalistul Adrian Ursu despre discursul presedintelui Romaniei cu privire la ancheta referitoare la terenul achizitionat de fiica.

Gino Iorgulescu si Victor Ponta, colegi acum 12 ani

Inca o dovada ca Gino Iorgulescu este omul de paie pus in fruntea Ligii Profesionistde de Fotbal de Victor Ponta pe interese politice este faptul ca cei doi se cunosc de mult timp.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )