Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, despre reducerea TVA din 2016: A fost ultima promisiune facuta de 8234;Guvern8236; in programul 8234;USL8236; din 2012, alaturi de cresterea salariilor, reducerea CAS. Ne-am tinut de cuvant

B1 B1,
Victor Ponta, despre reducerea TVA din 2016: A fost ultima promisiune facuta de 8234;Guvern8236; in programul 8234;USL8236; din 2012, alaturi de cresterea salariilor, reducerea CAS. Ne-am tinut de cuvant

Noul Cod Fiscal a fost adoptat joi in Camera Deputatilor, cu 279 de voturi pentru, 8 impotriva si 5 abtineri. Proiectul urmeaza sa ajunga iar pe masa presedintelui Klaus Iohannis, pentru promulgare. Premierul. continuă pe B1

Victor Ponta, despre criza refugiatilor: O sa avem o discutie in cadrul CSAT, am discutat si cu presedintele. Nu stam cu mainile in san, suntem pregatiti

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referindu-se la refugiatii veniti in Europa din Afirca si Orientul Mijlociu, ca Romania este pregatita, si ca au fost luate toate masurile necesare de securitate.

Victor Ponta, despre colaborarea cu opozitia: Tot mai multa iubire cu doamna Gorghiu ne ajuta. De trei zile nu mi-a mai cerut demisia, cred ca a convins-o Liviu

Premierul Victor Ponta a declarat joi ca i se pare ca presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, procedeaza foarte bine incercand sa aiba o relatie buna cu opozitia. Ma bucur, e foarte bine ce face.

Victor Ponta, despre problema imigrantilor: Nu e momentul pentru discursuri populiste, demagogice. Sunt oameni politici pe care i-a uitat lumea si se trezeste in ei spiritul geto-dac de a lupta cu toata lumea (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, la inceputul sedintei saptamanale de Guvern, referindu-se la criza imigrantilor ca, nu trebuie sa se creeze panica in randul populatiei si ca nu este momentul ca.

Ce a declarat premierul Victor Ponta despre ANAF

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca Agentia Nationala de Administrare Fiscala a inceput sa lucreze din ce in ce mai eficient, dar legatura directa pe care o are cu Ministerul Finantelor duce.

Victor Ponta sustine ca unele prevederi din Codul Fiscal care au fost amanate ar putea fi puse in practica mai devreme de 2017

Premierul Victor Ponta spune ca unele reduceri de taxe care au fost amanate dupa 1 ianuarie 2017, in urma modificarii proiectului de Cod Fiscal, ar putea fi puse in practica mai devreme. Acele masuri care nu au fost scoase din Cod, ci amanate, pe masura ce dovedim cu cifre ca sunt sustenabile putem sa le punem in practica chiar mai devreme de 1 ianuarie 2017. Ma refer la plafonarea la cinci salarii a contributiei la CASS, ma refer la taxa pe constructii, impozitul pe dividende, a declarat Ponta la inceputul sedintei de Guvern.

Voiculescu critica noul Cod Fiscal si pe Victor Ponta: Stia ca minte sau a fost neputincios?

Omul de afaceri Dan Voiculescu nu intelege de ce se lauga Guvernul Ponta cu noul Cod Fiscal adoptat astazi de Parlament avand in vedere ca s-au eliminat toate prevederile care ar fi avut impact macroeconomic, precum reducerea impozitului pe dividende, reducerea accizelor la carburanti sau eliminarea taxei pe constructii speciale.

Victor Ponta: Masura cu 9% TVA la alimente a adus incasari pe luna august. Taxe mai mici si ANAF puternic, asta inseamna crestere economica (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a precizat luni, dupa sedinta din PSD pe tema Codului Fiscal, ca masura cu 9% la suta la alimente a adus incasari mai mari in luna august si acest lucru, spune el, ar trebui sa fie un.

Victor Ponta: Incasarile ANAF in august, mai mari cu 250 mil euro fata de august 2014 / Fiscul va fi reorganizat: Institutie de sine statatoare, condusa de un board numit de guvern, parlament si presedinte

ANAF a incasat in luna august 2015 cu 1,2 miliarde de lei mai mult fata de aceeasi luna a anului trecut, in ciuda reducerii TVA la alimente, a taxei pe constructii, cresterea contributiei la pilonul privat de pensii si a reducerii CAS, a declarat marti premierul Victor Ponta, care a anuntat, totodata, intentia de a reorganiza ANAF.

Victor Ponta a anuntat incasari mai mari la buget

Victor Ponta a anuntat, marti, incasari mai mari la buget. Premierul a declarat ca sunt incasari mai mari in luna august fata de aceeasi luna a anului trecut in conditiile in care TVA la alimente a.

CDR: Reducerea TVA, insuficienta pentru a creste competitivitatea economiei Romaniei

In conditiile in care economia Romaniei abia isi revine dupa criza care a determinat intrarea in insolventa a peste 158. 000 de companii cu capital romanesc si strain, Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei CDR) considera ca reducerea TVA este o masura.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )