Libnet.ro
UNICEF

08:00

Victor Ponta, despre scandalul politistului mort: E o lectie buna chiar si pentru Oprea

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta, despre scandalul politistului mort: E o lectie buna chiar si pentru Oprea

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu poate comenta ancheta privind moartea politistului din coloana oficiala a lui Oprea, intrucat are interdictie de la CSM, insa a aratat ca din punct de vedere politic este o lectie buna chiar si pentru Oprea. continuă pe România Liberă

Ponta, despre cazul Oprea: Politic, e o lectie foarte buna si pentru Oprea. Iohannis il chema la Cotroceni si Gorghiu venea sa bea o cafea inainte de coalitie

Premierul Victor Ponta a declarat, luni dimineata, ca problemele de imagine cu care se confrunta Gabriel Oprea in acest moment sunt binevenite din moment ce vicepremierul a purtat in trecut mai multe discutii cu oamenii care acum ii cer demisia.

Ponta transmite condoleante familiei politistului mort, dar vorbeste despre folosirea tragediilor in scopuri politice

Premierul Victor Ponta a exprimat, vineri la inceputul sedintei extraordinare de Guvern, solidaritate si condoleante pentru familia politistului de la rutiera care si-a pierdut viata intr-un accident de motocicleta.

Ponta acuza gropile in cazul politistului mort din coloana ministrului Oprea, dar taie iar din bugetul Transporturilor

In deschiderea sedintei speciale de Guvern de azi, premierul Victor Ponta s-a plans de starea infrastructurii, in contextul accidentului in care si-a pierdut viata politistul Bogdan Cosmin Gigina. Avem gropi in asfalt, tot felul de zone periculoase, a spus Ponta. Dar la scurt timp dupa aceasta declaratie, tot el a adoptat ordonanta pentru rectificarea bugetara, prin care se taie 1,6 miliarde de lei din bugetul Ministerului Transporturilor.

Sotia lui Victor Ponta si-a deschis cafenea in centrul Bucurestiului

In timp ce premierul Victor Ponta este aspru criticat in scandalul in care este implicat ministrul Gabriel Oprea, sotia lui, Daciana Sarbu, isi face debutul in afaceri deschizand o cafenea in centrul Bucurestiului. Iata ce produse vinde.

Conducerea Camerei Deputatilor: Victor Ponta va explica utilizarea echipajelor de politie la insotirea demnitarilor

Biroul Permanent al Camerei a aprobat, luni, propunerea PNL ca saptamana viitoare premierul Victor Ponta sa prezinte, la Ora prim-ministrului, explicatii cu privire la utilizarea echipajelor de politie rutiera la insotirea demnitarilor, PNL renuntand la tema initiala, votul prin corespondenta.

Victor Ponta ii raspunde lui Iohannis: S-a dus la Bruxelles ca surda la hora

Premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele Klaus Iohannis nu face nimic cand merge la Bruxelles, de aceea este de datoria lui sa informeze ceratenii si sa ia o pozitie cu privire la aceasta chestiune atat de importanta cum este criza imigrantilor.

Victor Ponta ii raspunde lui Iohannis: S-a dus la Bruxelles ca surda la hoarda

Premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele Klaus Iohannis nu face nimic cand merge la Bruxelles, de aceea este de datoria lui sa informeze ceratenii si sa ia o pozitie cu privire la aceasta chestiune atat de importanta cum este criza imigrantilor.

Omerta MAI. Politia invoca reguli ignorate in cazuri similare ca sa nu dea explicatii despre moartea politistului Gigina

Ministerul de Interne se ascunde in spatele anchetei procurorilor pentru a explica tacerea ministrului Gabriel Oprea in cazul mortii politistului Bogdan Gigina, care deschidea coloana oficiala a demnitarului. Oficialii MAI invoca o lege pe care nu s-au sinchisit sa o respecte in nenumarate alte cazuri, cum ar fi cel la politistului Gheorghe Ionescu, spulberat cu masina de un sofer turc.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )