Libnet.ro
UNICEF

16:00

Victor Ponta: Am discutat telefonic cu Joe Biden acum o luna, m-a intrebat 'Crezi ca ar fi bine sa vin'?

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Am discutat telefonic cu Joe Biden acum o luna, m-a intrebat

Premierul Victor Ponta a declarat luni a discutat telefonic cu vicepremierul american Joe Biden in urma cu o luna si acesta l-a intrebat daca ar fi bine sa viziteze Romania. continuă pe Hotnews

UPDATE Vicepresedintele american Joe Biden, in vizita in Romania pe 20 si 21 mai. El se va intalni cu presedintele Basescu si cu premierul Ponta

Vicepresedintele american Joe Biden se va afla in perioada 20-23 mai in vizita in Romania si Cipru, unde va discuta cu liderii celor doua tari despre situatia din Ucraina, in principal, potrivit unui comunicat difuzat luni de Casa Alba. La Bucuresti, Biden se va intalni cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Victor Ponta. UPDATE: Administratia Prezidentiala anunta la randul sau, intr-un comunicat remis luni seara, ca vicepresedintele american Joe Biden va efectua o vizita in Romania in perioada 20-21 mai.

Vicepresedintele american Joe Biden, in vizita in Romania pe 20 si 21 mai. El se va intalni cu presedintele Basescu si cu premierul Ponta

Vicepresedintele american Joe Biden se va afla in perioada 20-23 mai in vizita in Romania si Cipru, unde va discuta cu liderii celor doua tari despre situatia din Ucraina, in principal, potrivit unui comunicat difuzat luni de Casa Alba. La Bucuresti, Biden se va intalni cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Victor Ponta. UPDATE: Administratia Prezidentiala anunta la randul sau, intr-un comunicat remis luni seara, ca vicepresedintele american Joe Biden va efectua o vizita in Romania in perioada 20-21 mai.

Joe Biden vine la Bucuresti pentru a discuta cu Traian Basescu si Victor Ponta

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, va veni saptamana viitoare la Bucuresti pentru a discuta cu presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta inclusiv despre situatia din Ucraina, au declarat surse oficiale.

Joe Biden vine in Romania. Vicepresedintele SUA va discuta cu Basescu si Ponta despre criza din Ucraina

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, va veni saptamana viitoare la Bucuresti pentru a discuta cu presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta inclusiv despre situatia din Ucraina, potrivit unor surse.

Vicepresedintele american Joe Biden s-ar putea afla saptamana viitoare la Bucuresti

Vicepresedintele american Joe Biden s-ar putea afla saptamana viitoare intr-o vizita in Romania in cursul careia va avea intrevederi cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Victor Ponta, anunta surse politice si diplomatice pentru presa.

Vicepresedintele SUA Joe Biden si seful Pentagonului vin saptamana viitoare la Bucuresti

Vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, va sosi saptamana viitoare la Bucuresti pentru a discuta despre situatia din Ucraina, dar si despre alte subiecte, cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Victor Ponta.

Victor Ponta s-a intalnit cu Avril Haines, adjunct al directorului CIA

Premierul Victor Ponta a primit-o luni, 12 mai, la Palatul Victoria, pe adjunctul directorului Agentiei Centrale de Informatii CIA), Avril D. Haines. Cu acest prilej s-au discutat aspecte ale evolutiilor din regiune si a fost evidentiata excelenta colaborare intre serviciile de informatii din Romania si SUA, informeaza Guvernul. Si presedintele Traian Basescu s-a intilnit luni dimineata cu adjunctul sefului CIA.

VIDEO Victor Ponta: Pana cand Basescu termina campania, o sa iau eu ca vicepresedinte CSAT toate deciziile importante

Aflat la Buzau in vizita electorala, Victor Ponta s-a aratat dezamagit de dialogul pe retelele sociale dintre Traian Basescu si Dmitri Rogozin pe tema inchiderii spatiului aerian al Romaniei pentru oficialul rus. Ponta a afirmat ca el va lua toate deciziile importante in calitate de vicepresedinte al CSAT, spunand ca presedintele Traian Basescu este ocupat sa faca campanie electorala alaturi de Elena Udrea.

Victor Ponta: Daca CCR decide ca presedintele nu poate face campanie electorala si acesta continua, va plati/ Basescu e disperat ca sistemul mafiot care sugruma Portul Constanta va fi in sfarsit demantelat. El este direct conectat acolo, prin fratele sau

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, la Romania TV, ca presedintele Traian Basescu va plati daca pe 21 mai Curtea Constitutionala va decide ca nu are voie sa faca campanie electorala, iar acesta va continua sa faca acelasi lucru. In emisiunea realizata de Victor Ciutacu participa si vicepremierii Liviu Dragnea si Daniel Constantin.

Victor Ponta vrea scoaterea pe bursa a inca 15% din actiunile companiei care administreaza portul Constanta si sustine trecerea porturilor dunarene in administrare locala

Premierul Victor Ponta a declarat sambata, la Galati, ca in curand vor fi scoase pe bursa inca 15% din actiunile detinute de stat la compania care administreaza portul Constanta, companie care are atat participare privata, cat si din partea statului. Ponta a spus ca prin listarea pe bursa se vor indeplini mai multe criterii de performanta si va exista un management superior celui pe care l-a avut compania in ultimii 20 de ani, management asigurat de Ministerul Transporturilor. Premierul a mai spus ca sustine trecerea porturilor de la Dunare in administrarea locala, precizand ca in cazul portului Tulcea un proiect se afla in lucru si va fi adoptat in curand.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )