Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Domnul Iohannis se adreseaza lucrurilor. Eu ma adresez oamenilor, romanilor.

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta: Domnul Iohannis se adreseaza lucrurilor. Eu ma adresez oamenilor, romanilor.

Ludovic Orban a declarat ca intreaga campanie a lui Victor Ponta se bazeaza pe calomnierea prezidentiabilului ACL, Klaus Iohannis si demonstreaza faptul ca premierul dispretuieste orice cetatean roman. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta: Iohannis e UN LUCRU. Eu sunt un om, un roman. El se ADRESEAZA LUCRURILOR, eu oamenilor

Victor Ponta: Domnul Iohannis se adreseaza lucrurilor. Eu ma adresez oamenilor, romanilor. Domnul Iohannis este un lucru, eu sunt un om, un roman ca toti cei din Transilvania, din Moldova, din Oltenia, din Bucuresti si vreau sa facem o tara pentru oameni, nu pentru lucruri.

Victor Ponta: Sunt increzator ca o sa castigam si o sa schimbam tara. Daca Iohannis se adreseaza lucrurilor, eu ma adresez oamenilor

Prezidentiabilul PSD, Victor Ponta, a declarat marti dimineata, in cadrul unei intalniri cu membrii coalitiei, ca este optimist si increzator ca o sa castige Presedintia, aratand ca vrea si poate.

Universitatea de Vest din Timisoara anunta ca vrea sa organizeze dezbaterea electorala dintre cei doi candidati la presedintie si asteapta raspunsurile lui Victor Ponta si Klaus Iohannis

Universitatea de Vest din Timisoara anunta ca vrea sa organizeze dezbaterea electorala dintre cei doi candidati la presedintie care au intrat in turul doi al alegerilor. Universitatea de Vest din Timisoara a transmis deja invitatia la dezbatere catre cei doi candidati, domnul Victor Viorel Ponta, respectiv domnul Klaus Werner Iohannis, asteptand in acest moment raspunsul din partea domniilor lor, a declarat rectorul Universitatii, Marilen Gabriel Pirtea. Intr-un comunicat remis HotNews. ro, acesta precizeaza ca lanseaza invitatia in contextul in care se implinesc 25 de ani de la infrangerea sistemului comunist.

VIDEO Victor Ponta: Iohannis este un lucru, eu sunt roman/ Nu vreau sa mai primim ordine din afara tarii, noi stim singur cum este mai bine pentru Romania

Victor Ponta a afirmat marti dimineata, intr-o videoconferinta cu liderii de partid din teritoriu, ca liderul ACL Klaus Iohannis este un lucru si se adreseaza lucrurilor in timp ce el este roman si se adreseaza romanilor. El a adresat un mesaj si romanilor din Transilvania, afirmand ca proiectul sau se adreseaza tuturor romanilor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Victor Ponta a luat totul in Pestera, comuna independenta din Constanta

In comuna independenta Pestera, Victor Ponta a obtinut mai bine de jumatate din voturile oamenilor la alegerile prezidentiale. Astfel, candidatul PSD a luat 45, 22% din numarul total al voturilor. La mare distanta s-a situat Klaus Iohannis, cu 14, 69%, iar Monica Macovei este pe locul trei cu 10,71%.

Exit-poll-uri: Victor Ponta are intre 38,2% si 41,5%, Iohannis intre 31 si 32,1%

Victor Ponta are intre 38,2% si 41,5%, Klaus Iohannis intre 31 si 32,1%, iar Calin Popescu Tariceanu este pe pozitia a treia in urma alegerilor prezidentiale de duminica, releva rezultatele exit-poll-urilor difuzate la inchiderea urnelor si realizate pe baza datelor stranse pana la ora 19:00. *BEC:Aproape 121. 000 de alegatori la sectiile de votare din strainatate, pana la ora 19:00 *SOCIOPOL: Ponta - 40%, Iohannis - 31%, Tariceanu - 6% *Agentia de Rating Politic: Ponta - 38,2%, Iohannis - 32,1%, Udrea, Macovei, Tariceanu - 6 % *CSCI: Victor Ponta - 40%, Klaus Iohannis 31%, Calin Popescu Tariceanu - 6% *IRES: Ponta - 41,5%, Iohannis - 31,2% , Tariceanu - 5,3% *Prezenta la vot, la ora 19:00: 48,89% la nivel national *BEC: Declaratia pe propria raspundere se poate completa si in proximitatea sectiei de votare *MAI:Primariile din Capitala au multiplicat formulare pentru cei care voteaza pe listele suplimentare *Alegatorii din Diaspora se aglomereaza la sectiile de vot din Europa *Alegatorii din provincie nu mai pot vota in unele sectii din Bucuresti.

Klaus Iohannis: Solicit candidatului Victor Ponta sa aiba curajul pentru o confruntare corecta/ Premierul sa mandateze staff-ul sau sa negocieze o dezbatere reala cu staff-ul meu

Klaus Iohannis i-a solicitat public lui Victor Ponta sa isi mandateze echipa de campanie sa negocieze organizarea unei dezbateri reale electorale, inainte de turul doi, cu echipa sa. Iohannis il acuza pe Ponta de atituinde aroganta si ii cere public sa renunte la tertipuri, dupa ce Ponta a propus patru dezbateri electorale la patru posturi de televiziune: B1, Realitatea, Romania TV si Antena 3.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Victor Ponta a fost invins de Klaus Iohannis in fieful lui tata socru

O prima surpriza de proportii a alegerilor prezidentiale din acest an este rezultatul obtinut de Victor Ponta in municipiul Lugoj, oras cu primar PSD si aflat in colegiul in care socrul lui Victor Ponta, Ilie Sirbu, a castigat fotoliul de senator. Potrivit Redesteptarea, la Lugoj, Ponta a pobtinut 33,34 la suta din voturi, iar Iohannis 38,74 la suta din voturi.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014: Victor Ponta a fost invins de Klaus Iohannis in fieful lui tata socru

O prima surpriza de proportii a alegerilor prezidentiale din acest an este rezultatul obtinut de Victor Ponta in municipiul Lugoj, oras cu primar PSD si aflat in colegiul in care socrul lui Victor Ponta, Ilie Sirbu, a castigat fotoliul de senator. Potrivit Redesteptarea, la Lugoj, Ponta a pobtinut 33,34 la suta din voturi, iar Iohannis 38,74 la suta din voturi.

UPDATE Numaratoare paralela a ACL: Dupa numararea a aproape 99% sectii de votare: Victor Ponta-40,61% si Klaus Iohannis 30,23%

00:Dupa numararea a98,69% sectii de votare:Victor Ponta-40,61% si Klaus Iohannis 30,23%. UPDATE 02:35 Dupa numararea a 95% sectii de votare: Victor Ponta-40,34% si Klaus Iohannis 30,34%. CP Tariceanu 5,12%, Elena Udrea 5,12%, K Hunor 3,60%, Monica Macovei 4,38%.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )