Libnet.ro
UNICEF

10:45

Victor Ponta: Editia din 2017 a Festivalului George Enescu va continua sa creasca in valoare si prestigiu!

B1 B1,
Victor Ponta: Editia din 2017 a Festivalului George Enescu va continua sa creasca in valoare si prestigiu!

Premierul Victor Ponta a transmis sambata, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca este de parere ca, editia din 2017 a Festivalului Enescu va continua sa creasca in valoare si prestigiu. Totodata, premierul. continuă pe B1

FOTO. Imagini uluitoare de la cea de-a patra zi a festivalului George Enescu

Miercuri a avut loc cea de-a patra zi a festivalului George Enescu.

FOTO. Cum a decurs a treia seara a festivalului George Enescu

in cea de-a treia seara a festivalului George Enescu a concertat violonista Patricia Kopachinskaja.

Rezistenta prin muzica. Omul-orchestra al Festivalului George Enescu, la Adevarul Live, de la 12.00

Mihai Constantinescu, parintele Festivalului George Enescu in Romania postdecembrista, vorbeste la Adevarul Live, de la 12. 00, despre istoria si prezentul celui mai grandios eveniment cultural din Romania.

Ioan Holender si-a luat ramas-bun de la publicul Festivalului George Enescu: imi pare rau ca, desi presedintii Romaniei au promis, tara nu are o sala demna de cultura ei (VIDEO)

Ioan Holender, care a anuntat ca se retrage din functia de director al Festivalului International George Enescu, dupa editia de anul acesta, si-a luat ramas-bun, joi, de la publicul festivalului, precizand ca.

Victor Ponta, mesaj din seria Its the economy: Datele oficiale INS - Investitii cu 7,2% mai mari in semestrul I 2015 fata de semestrul I 2014

Premierul Victor Ponta a postat miercuri, pe pagina personala de Facebook, un nu mesaj din seria Its the economy, in care ofera detalii despre investitiile care s-au facut in Romania in primul semestru din.

Victor Ponta, mesaj de ultima ora despre Festivalul Enescu

Premierul Victor Ponta considera, intr-o postare pe Facebook, ca editia din 2017 a Festivalului Enescu va continua sa creasca in valoare si prestigiu si ii felicita pe directorul artistic al Festivalului,.

Victor Ponta, prins din nou cu minciuna. A spus ca a votat Codul Fiscal in iunie, dar nu figureaza intre deputatii prezenti. Premierul se afla in Turcia

Premierul Victor Ponta a explicat ca nu a votat noua forma a Codului Fiscal adoptata ieri de catre Parlament pentru ca a votat o data proiectul de lege in luna iunie. La data la care a fost votat Codul Fiscal trimis inapoi Parlamentului de catre presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta se afla la recuperare in Turcia.

Mircea Marian: Nu inteleg de ce trebuie sa sustin financiar Festivalul George Enescu. Statul a cheltuit 28 de milioane de lei pentru aceasta forma de reuniune a snobilor

Premierul Victor Ponta l-a felicitat, marti, pe ministrul Ionut vulpescu pentru organizarea Festivalului George Enescu. Seful Executivului s-a aratat multumit de faptul ca in 2013 si 2015 a reusit sa organizeze.

Adevarul Live, ora 14.00. Planurile Filarmonicii George Enescu pentru Festival

Filarmonica George Enescu este responsabila cu mai multe momente de exceptie in cadrul celei de-a XXII-a editii a Festivalului George Enescu. Andrei Dimitriu, directorul general al institutiei, si Iosif Ion Prunner, pianist si dirijor al Corului Academic al Filarmonicii vorbesc, la Adevarul Live, de la 14. 00, despre productiile pe care le-au pregatit.

Iosif Ion Prunner, dirijorul Corului academic al Filarmonicii George Enescu: Vreau ca publicul sa inunde salile de concert ale Filarmonicii

Filarmonica George Enescuisi leaga numele de mai multe momente de exceptie in cadrul celei de-a XXII-a editii a Festivalului George Enescu. Andrei Dimitriu, directorul general al institutiei, si Iosif Ion Prunner, pianist si dirijor al Corului Academic al Filarmonicii, au vorbit, la Adevarul Live, despre aportul valoros pe care-l aduc unui eveniment grandios.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )