Libnet.ro
UNICEF

23:00

Victor Ponta: Este clar ca acuzarea mea are ca scop schimbarea Guvernului si a majoritatii

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Este clar ca acuzarea mea are ca scop schimbarea Guvernului si a majoritatii

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, dupa sedinta liderilor coalitiei de guvernare, ca nu are nicio intentie de a se lupta cu justitia, dar a precizat ca se considera nevinovat si ca acuzarea sa are. continuă pe Antena3

Victor Ponta sfideaza justitia: Acuzarea mea are ca scop SCHIMBAREA Guvernului. Se incearca o lovitua de stat!

Premierul Victor Ponta a anuntat ca nu va demisiona din functie si va contesta ordonanta de incepere a urmaririi penale emisa pe numele sau de procurorul de caz.

Klaus Iohannis: Solicit DEMISIA lui Victor Ponta. Este o situatie imposibila pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, intr-o declaratie de presa, ca solicita demisia premierului Victor Ponta, dupa ce acesta a fost pus sub urmarire penala de procurorii DNA. Astazi, DNA a comunicat.

Gabriela Firea: Mi se pare foarte suspect faptul ca Victor Ponta este chemat la DNA tocmai in ziua in care este depusa motiunea de cenzura a celor din PNL

Apar primele reactii din interiorul PSD dupa ce premierul Victor Ponta a fost chemat la DNA pentru a i se aduce la cunostinta ca este suspect in dosarul lui Dan Sova. Gabriela Firea, purtatorul de cuvant al.

Zgonea confirma solidaritatea din PSD: Victor Ponta este prietenul meu. Suntem pregatiti pentru orice

Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a declarat, sambata, ca Victor Ponta este prietenul si partenerul sau de proiect si il sustine pe el si pe ceilalti colegi care trec printr-o situatie dificila, adaugand ca exista solidaritate in PSD.

Reuters: Prim-ministrul uneia dintre cele mai sarace si corupte tari din UE, Victor Ponta, este urmarit penal pentru fals si spalare de bani

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au anuntat, vineri, ca prim-ministrul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala pentru mai multe fapte de coruptie. Presedintele Klaus Iohannis a cerut demisia lui Victor Ponta. Evenimentele de astazi nu au ramas fara ecou in presa internationala.

Ponta nu demisioneaza: Voi lupta pana la capat. Acuzarea mea are ca scop schimbarea guvernului. Fara vot, e lovitura de stat

Premierul Victor Ponta a anuntat duminica, dupa o sedinta a liderilor coalitiei de guvernare, ca nu demisioneaza din Parlament, si-a sustinut nevinovatia si a declarat ca evenimentele de vineri au ca scop schimbarea Guvernului.

Victor Ponta, URMARIT PENAL in dosarul lui Sova. Lista celor 19 infractiuni de care este acuzat premierul. Iohannis ii cere demisia, Ponta refuza

Victor Ponta este urmarit penal in dosarul lui Dan Sova, pentru 19 infractiuni, savarsite in calitatea sa de avocat. De asemenea, DNA cere incuviintarea urmarii penale a lui Ponta, pentru conflict de interese, in calitatea sa de premier. Presedintele Iohannis i-a cerut lui Ponta sa demisioneze, iar premierul a refuzat.

VIDEO Sute de PSD-isti adunati in sedinta au votat sustinerea neconditionata a lui Victor Ponta pentru functia de premier si presedinte al PSD

In timp ce Victor Ponta este presat sa demisioneze, aproximativ 500 de social - democrati timsoreni au participat vineri dupa-amiaza la Conferinta Municipala a PSD Timisoara pentru alegerea noii conduceri a filialei locale a PSD. La sedinta condusa de presedintele interimar al PSD Timis, ministrul Sorin Grindeanu, s-a votat o rezolutie de sustinere neconditionata a lui Victor Ponta.

Victor Ponta dezminte pe Facebook acuzele aduse de procurorii DNA

Victor Ponta este considerat suspect de catre procurorii DNA in dosarul lui Dan Sova, pentru activitatea de avocat din perioada 2007-2008 si pentru faptul ca este in conflict de interese deoarece l-a propus ministru pe acesta. Premierul Victor Ponta a.

Premierul Victor Ponta, URMARIT PENAL in dosarul lui Dan Sova

Premierul Victor Ponta a fost pus astazi sub urmarire penala de procurorii DNA. Victor Ponta este urmarit penal pentru 19 presupuse infractiuni, iar DNA cere avizul parlamentului pentru cea de-a 20-a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )