Libnet.ro
UNICEF

00:08

Victor Ponta: Este foarte popular sa injuri bancile. Ele ar trebui sa suporte o parte din pierderi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta: Este foarte popular sa injuri bancile. Ele ar trebui sa suporte o parte din pierderi

Premierul Victor Ponta spune ca nu crede ca problema creditelor acordate in franci elvetieni poate fi rezolvata prin conversia fortata a acestora intr-o alta moneda, dupa modelul Ungariei, dar ca bancile trebuie sa fie obligate sa isi informeze mai. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta este avertizat de un membru PSD sa nu vina la Iasi pe 24 ianuarie pentru ca va fi huiduit copios

Premierul Victor Ponta este avertizat de Ionut Stefanovici, membru PSD Iasi de cativa ani, sa nu vina la Iasi pe 24 ianuarie pentru ca va fi huiduit copios. Stefanovici sustine ca Victor Ponta este precum o.

Marian Vanghelie: Daca ma supara Liviu Dragnea o sa spun mai mult despre el. Nu se poate lucra cu acest copil incompetent care este Victor Ponta

Avertisment dur din partea presedintelui executiv al PSD. Liviu Dragnea anunta ca Marian Vanghelie va plati in instanta pentru toate minciunile lansate la adresa sa si premierului Victor Ponta. Vanghelie a.

Victor Ponta: Scorul real politic dintre PSD si PNL este acela din primul tur al prezidentialelor, adica 40% la 30%

Premierul Victor Ponta sustine ca scorul real politic dintre PSD si PNL este cel indicat de sondaje la primul tur al alegerilor prezidentiale, scrie Stiri pe surse. Eu inteleg forfota celor de la PNL, toate.

Victor Ponta cere ca proiectul noului Cod Fiscal ajunga in prima lectura pana pe 20 februarie: Daca cei de la Opozitie nu vor dialog, il adoptam

Premierul Victor Ponta a cerut ministrului de finante, Dariu Valcov sa prezinte in prima lectura proiectul noului Cod Fiscal si cel de procedura fiscala pana pe 15-20 februarie. Proiectul va fi transmis apoi Parlamentului. Il trimitem in Parlament, incercam sa avem dialog, daca vor cei de la opozitie sa avem dialog. Daca nu vor sa avem dialog, il adoptam n. red. proiectul), a declarat Ponta, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Acesta a precizat ca in sedinta de miercuri va fi aprobat un proiect de OUG pentru eliminarea problemei taxarii alocatiilor copiilor, insa este doar o solutie pe termen scurt.

Catalin Predoiu, atac dur la adresa lui Victor Ponta: Premierul uita ca cea mai importanta batalie politica pe care a pierdut-o este aceea a credibilitatii

Prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, a lansat, luni, un atacat dur la adresa premierului Victor Ponta, in urma invitatiei pe care acesta a adresat-o conducerii PNL, la dialog pe teme esentiale pentru.

Apropiat al presedintelui UNPR, Gabriel Oprea, nemultumit de Victor Ponta: in 16 noiembrie l-am sprijinit degeaba pe premier

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, si totodata omul de incredere al liderului UNPR, Gabriel Oprea, sustine ca l-a sustinut degeaba pe Victor Ponta. Chereches este nemultumit pentru ca Ministerul Tiner.

Victor Ponta: Discursul lui Barack Obama a fost cel al unui presedinte cu viziune clara

Premierul Victor Ponta a afirmat ca discursul presedintelui american Barack Obama privind Starea Natiunii este cel al unui sef de stat cu o viziune clara si dorinta de a implementa schimbarile promise. Am.

Victor Ponta cere un acord politic pentru reducerea fiscalitatii pentru presa (TV, ziare, online, radio)

Premierul Victor Ponta a anuntat joi la Jurnalul National ca Romania si-ar putea permite in 2015 o reducere a fiscalitatii pentru presa, indiferent de suport - TV, ziare, online, radio. Ponta nu a explicat in ce ar consta sprijinul pentru presa, dar a cerut un acord politic pentru aceasta masura. Ideea unor facilitati fiscale pentru mass-media a fost lansata in urma cu o luna de Traian Basescu la ultimele sale iesiri publice in calitate de presedinte al Romaniei.

Klaus Iohannis-Victor Ponta, intalnire pe tema crizei francului elvetian

Administratia Prezidentiala a anuntat, marti, ca presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu premierul Victor Ponta, temele de discutie fiind situatia economica in contextul crizei francului elvetian, activitatea Executivului din.

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita-fulger la Chisinau

Liderul PSD, premierul Victor Ponta va efectua o vizita-fulger la Chisinau, informeaza presa din Republica Moldova, citata de Mediafax. Surse politice sustin ca Ponta doreste sa aiba o discutie cu partidele.

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )