Libnet.ro
UNICEF

19:00

Victor Ponta: Este o mare suferinta sa vad ca sora si mama mea sunt linsate mediatic doar ca sa fiu eu lovit politic

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Este o mare suferinta sa vad ca sora si mama mea sunt linsate mediatic doar ca sa fiu eu lovit politic

Victor Ponta sustine ca sora si mama lui sunt linsate mediatic doar pentru a fi atacat el politic, intr-un mesaj postat pe Facebook la putin timp dupa ce sora sa a fost audiata de procurorii DNA, joi dimineata. continuă pe Hotnews

Ponta: Este o mare suferinta sa vad ca sora si mama sunt linsate mediatic doar sa fiu lovit politic

Premierul Victor Ponta afirma ca este o mare suferinta pentru el sa vada ca sora si mama lui sunt linsate mediatic doar pentru ca el sa fie lovit politic.

Victor Ponta: E o mare suferinta sa vad ca sora si mama mea sunt linsate doar ca sa fiu eu lovit. Le iubesc si le voi fi alaturi

Premierul Victor Ponta a declarat, prin intermediul paginii sale de Facebook, ca va fi alaturi de mama si sora lui, afirmand ca este o mare suferinta sa asiste la linsajul mediatic la care acestea sunt.

Ponta: Sunt LOVIT politic. E o mare suferinta sa vad ca sora si mama sunt linsate mediatic

Premierul Victor Ponta a scris, joi, pe o retea de socializare, ca este o mare suferinta pentru el sa vada ca sora si mama lui sunt linsate mediatic doar pentru ca el sa fie lovit politic. Este o.

Ponta: Este o mare suferinta sa-mi vad sora si mama linsate mediatic doar ca sa fiu eu lovit politic

ACTUALIZARE 13:23 Premierul Victor Ponta a declarat astazi, pe pagina sa de Facebook, ca este o mare suferinta pentru el sa isi vada sora si mama linsate mediatic, doar pentru a fi domnia sa lovit politic. * Alexandra Hertanu a plecat de la DNA * Victor Ponta, intrebat despre audierea surorii sale: Hai, ma, voi chiar sunteti seriosi?.

Sebastian Ghita contesta controlul judiciar dispus in dosarul in care cumnatul lui Victor Ponta este arestat

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat, marti dimineata, la sediul Curtii Supreme unde magistratii vor lua in discutie contestatia acestuia la masura controlului judiciar care i-a fost impusa  in dosarul fraudarii de fonduri europene in care este arestat preventiv Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta.

Marian Coman si Razvan Ciorba, audiati in dosarul in care este arestat Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta

Oamenii de afaceri Mihail Marian Coman si Vladimir Razvan Ciorba, suspecti in dosarul in care Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, este arestat preventiv sub acuzatia de deturnare de fonduri europene, sunt audiati, luni, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) Ploiesti.

UPDATE Sora lui Victor Ponta, Alexandra Hertanu, a fost audiata la DNA Ploiesti/ Si mama premierului este asteptata in fata procurorilor

Sora premierului Victor Ponta, Alexandra Hertanu, a parasit joi sediul DNA Ploiesti, dupa doua ore de la momentul in care a sosit pentru a fi audiata in dosarul in care sotul ei, Iulian Hertanu, a fost arestat preventiv saptamana trecuta. Potrivit televiziunilor, care citeaza surse, si Cornelia Naum, mama premierului, este asteptata in fata procurorilor DNA sa ofere declaratii. 00 Alexandra Hertanu a parasit sediul DNA. Intrebata pentru ce a venit la DNA, aceasta a raspuns: Am avut ceva de recuperat, fara sa faca alte declaratii, apoi a plecat intr-un taxi.

VIDEO. Sora lui Victor Ponta, audiata la DNA Ploiesti. Urmeaza si mama premierului

Sora premierului Victor Ponta, Alexandra Hertanu, a fost audiata la DNA Ploiesti in dosarul sotului ei, Iulian Hertanu, privind fraudarea fondurilor europene. Surse judiciare au declarat pentru Romania Libera ca mama premierului, Cornelia Naum este asteptata la sediul DNA sa dea declaratii in calitate de martor in dosarul lui Iulian Hertanu.

UPDATE Sora lui Victor Ponta, Alexandra Hertanu, a fost audiata ca martor la DNA Ploiesti in dosarul sotului sau, arestat preventiv

Sora premierului Victor Ponta, Alexandra Hertanu, a parasit joi sediul DNA Ploiesti, dupa doua ore de la momentul in care a sosit pentru a fi audiata in dosarul in care sotul ei, Iulian Hertanu, a fost arestat preventiv saptamana trecuta. Potrivit televiziunilor de stiri, care citeaza surse judiciare, si Cornelia Naum, mama premierului, ar fi fost asteptata in fata procurorilor DNA sa ofere declaratii, dar informatia nu a fost confirmata. 00 Alexandra Hertanu a parasit sediul DNA. Intrebata pentru ce a venit la DNA, aceasta a raspuns: Am avut ceva de recuperat, fara sa faca alte declaratii, apoi a plecat intr-un taxi.

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis a trimis Securitatea s-o inhate pe mama lui Victor Ponta

Scena politica din Romania este in plin scandal. Dupa ce PSD a boicotat, miercuri, numirea lui Hellvig la sefia SRI, astazi, sora premierului Victor Ponta, Alexandra Hertanu, a fost audiata, joi, in calitate de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2212 seconds )