Libnet.ro
UNICEF

07:30

Victor Ponta il face de rusine pe Mihai Razvan Ungureanu pe Facebook

Antena3 Antena3,
Victor Ponta il face de rusine pe Mihai Razvan Ungureanu pe Facebook

Va rog sa cititi si sa decideti singuri daca este de ras sau de plans - ce spunea Mihai Razvan Ungureanu despre PNL pe 27 Aprilie anul acesta: in urma cu trei ani, ati trisat si ati castigat. Ati mizat. continuă pe Antena3

Premierul Victor Ponta: Va rog sa cititi si sa decideti singuri daca este de ras sau de plans - ce spunea Mihai Razvan Ungureanu despre PNL

Premierul Victor Ponta a postat un mesaj pe pagina sa de facebook, prin care reaminteste un mesaj mai vechi a lui Mihai Razvan Ungureanu, in aceeasi zi in care cel din urma va fi votat in functia de director al.

Rovana Plumb, dupa sedinta Biroului Permanent: PSD nu sustine nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE. Este facuta intr-un mod total netransparent, fara sa existe o consultare

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, care a preluat conducerea partidului in lipsa lui Victor Ponta, a declarat luni ca in sedinta Biroului Permanent a partidului de luni s-a decis ca social-democratii nu sustin nominalizarea facuta de presedintele Klaus Iohannis pentru conducerea Serviciului de Informatii Externe, sustinand ca nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu a fost facuta intr-o maniera netransparenta.

Bogdan Chirieac: Daca Mihai Razvan Ungureanu devine director SIE, Klaus Iohannis va avea puterea in mod discretionar

Daca Mihai Razvan Ungureanu va deveni director SIE, presedintele Klaus Iohannis va prelua inclusiv puterea parlamentara, este de parere analistul Bogdan Chirieac. Daca maine se face voia domnului Iohannis, din.

Mihai Razvan Ungureanu: Votul de astazi ma obliga. Sunt multe lucruri de facut acum

Mihai Razvan Ungureanu a primit avizul Parlamentului pentru numirea la conducerea SIE. Ungureanu a depus juramantul la scurt timp. Ungureanu a declarat, la iesirea din plen, ca votul primit astazi il.

Sinteza Zilei: Mihai Razvan Ungureanu, fanul infocat al lui Traian Basescu. Ce le promitea romanilor

Mihai Gadea a reamintit in cadrul editiei de astazi a emisiunii Sinteza Zilei despre relatia stransa dintre familia fostului presedinte Traian Basescu si actualul director al SIE, Mihai Razvan Ungureanu. Mih.

OFICIAL: Mihai Razvan Ungureanu este noul sef al SIE, dupa votul din Parlament

Plenul reunit al Parlamentului l-a votat, marti, pe Mihai Razvan Ungureanu in functia de director al Serviciului de Informatii Externe. UPDATE - Ungureanu a declarat, la iesirea din plen, ca votul primit astazi.

Mihaita Calimente: Audierea lui Mihai Razvan Ungureanu in Comisia de Control a SIE nu a mai avut loc. PSD a boicotat sedinta

Sedinta Comisiei de Control a SIE nu a mai avut loc marti. PSD a ales sa nu se prezinte la audierea lui Mihai Razvan Ungureanu. Eu banuiam ca nu vor veni colegii nostri. PSD nu a venit. La ora 17. 00, in plen,.

Mihaita Calimente: Audierea lui Mihai Razvan Ungureanu in Comisia de Control a SIE nu a mai avut loc. PSD a boicotat sedinta (VIDEO)

Sedinta Comisiei de Control a SIE nu a mai avut loc marti. PSD a ales sa nu se prezinte la audierea lui Mihai Razvan Ungureanu. Eu banuiam ca nu vor veni colegii nostri. PSD nu a venit. La ora 17. 00, in plen,.

Mihai Razvan Ungureanu va fi audiat marti, la ora 11.00, in Comisia SIE

UPDATE - Mihai Razvan Ungureanu va fi audiat maine, la ora 11. 00, in Comisia SIE. Social democratii sunt cei care au majoritatea in aceasta comisie, 3 membri, in timp ce PNL are doar doi membri. Lui Mihai Razvan.

Parlamentarii voteaza maine, la ora 17.00, nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului va vota marti, la ora 17,00, nominalizarea liberalului Mihai-Razvan Ungureanu pentru functia de director al Serviciului de Informatii Externe SIE), au declarat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )