Libnet.ro
UNICEF

00:08

Victor Ponta: I-am spus mai lui Pana, nu o sa mai folosesc expresia

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: I-am spus mai lui Pana, nu o sa mai folosesc expresia

Premierul Victor Ponta declarat, sambata, raspunzand unei intrebari, ca i s-a adresat ministrului Doina Pana expresia Mai, dar nu o va mai folosi, pentru ca sa inteleaga si colonelul Turcescu, el precizand ca va fi atent sa nu se inteleaga gaozar sau tiganca imputita din declaratiile sale. continuă pe Hotnews

Ponta: I-am spus mai lui Pana

Premierul Victor Ponta a negat inca o data ca ar fi folosit expresia fa cand i s-a adresat ministrului Doina Pana.

Ce calitati ii mai lipsesc lui Victor Ponta?

Explicatia pentru care toata lumea vorbeste despre mitocania premierului Victor Ponta i-a spus fa Doinei Pana - o batrinica aflata pe post de ministru al Mediului), este ca toti orasenii stiu ca fa este un vulgarism.

Victor Ponta vrea ca licitatia de manuale sa fie cat mai transparenta

In sedinta de guvern de miercuri, premierul Victor Ponta a solicitat ca licitatia pentru noile manuale scolare de la clasele I si a II-a sa fie cat mai transparenta si sa existe cat mai multa dezbatere publica in asa fel incat tot felul de aberatii constatate in manualele vechi sa fie indreptate.

Sapte dovezi ca premierul Victor Ponta nu a spus Fa, ci altceva

Alianta lui Victor Ponta cu neadevarul a atins miercuri, inaintea sedintei de Guvern, un pisc care cu greu va putea fi egalat vreodata. Premierul a negat ferm ca i-ar fi adresat colegei sale de Cabinet, Doina Pana, apelativul Fa, desi inregistrarile audio-video marturisesc altceva.

Victor Ponta sustine ca nu a folosit apelativul fa la adresa ministrului Apelor: M-am uitat pe inregistrare si e clar ca nu am zis asa, dar nu conteaza

Premierul Victor Ponta neaga ca s-a adresat o cu apelativul fa ministrului Apelor, Doina Pana, in timp ce vizitau cu barca penumatica localitatile inundate din judetul Teleorman. Am vazut astazi ca m-am adresat injurios la adresa doamnei ministru Pana. Nici nu bausem whisky, nici nu veneam de pe vapor. Eu nu folosesc termenul de fa. M-am uitat pe inregistrare, e clar ca nu am zis asa, dar nu conteaza. Conteaza ca orice vom face, unii o sa ne injure, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern.

Victor Ponta spune ca a avut o relatie foarte buna cu Adrian Duicu

Aflat in vizita in judetul condus pana mai acum de baronul PSD de Mehedinti, Adrian Duicu, arestat pentru sapte sapte de coruptie, premierul Victor Ponta a declarat vineri la Drobeta Turnu Severin ca a avut o relatie foarte buna cu acesta.

Victor Ponta, catre ministrul Apelor: Tu ce faci fa, Doina, aicea? Aveai chef de niste inundatii?

Premierul Victor Ponta a interpelat-o cu apelativul fa pe ministrul Apelor, Doina Pana, in timp ce vizitau cu barca penumatica localitatile inundate din judetul Teleorman. Tu ce faci fa, Doina, aicea? Aveai chef de niste inundatii?, a intrebat-o Victor Ponta pe Doina Pana, care tocmai se urca in barca.

Premierul Victor Ponta, catre ministrul Apelor: Tu ce faci fa, Doina, aicea? Aveai chef de niste inundatii? (VIDEO)

Premierul Victor Ponta si ministrul Apelor, Doina Pana, s-au intalnit marti, in zonele afectate de inundatii din Teleorman, ocazie cu care a fost surprinsa o mica discutie dintre cei doi, primul-ministru.

Premierul Victor Ponta, catre ministrul Apelor: Tu ce faci fa, Doina, aicea? Aveai chef de niste inundatii? (VIDEO)

Premierul Victor Ponta si ministrul Apelor, Doina Pana, s-au intalnit marti, in zonele afectate de inundatii din Teleorman, ocazie cu care a fost surprinsa o mica discutie dintre cei doi, primul-ministru.

Victor Ponta catre ministrul Apelor: Ce faci, fa, Doina? Aveai chef de niste inundatii?

Victor Ponta i s-a adresat cu apelativul fa Doinei Pana, ministrul Apelor, in timp ce se aflau in vizita in satele inundate din judetul Teleorman, potrivit stirileprotv. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )