Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Se implinesc trei ani de parteneriat cu UNPR

B1 B1,
Victor Ponta: Se implinesc trei ani de parteneriat cu UNPR

Astazi a avut loc un Comitet Executiv al PSD la finalul caruia premierul Victor Ponta a amintit faptul ca astazi se implinesc trei ani de cand UNPR e un partener loial si corect al nostru la guvernare, astfel. continuă pe B1

Victor Ponta vrea sa continue alaturi de Gabriel Oprea. Comitetul Executiv al PSD a aprobat negocierile pentru candidatura comuna cu UNPR, la locale si generale

Premierul Victor Ponta a anuntat ca va incepe negocierile pentru o candidatura comuna a PSD si UNPR la alegerile locale si generale, dupa ce inceperea acestora a fost validata de catre Comitetul Executiv al PSD. Declaratia a fost facuta la finalul sedintei Comitetului Executiv National organizata joi dupa-amiaza la Palatul Parlamentului.

Victor Ponta: PNL nu poate da jos guvernul, daca ne da jos DNA, asta e

Presedintele PSD, Victor Ponta, afirma ca majoritatea parlamentara functioneaza, iar Executivul si-a indeplinit 90% din ce a promis dupa trei ani de guvernare, iar PNL nu poate opri actuala guvernare, adaugand : Daca ne da jos DNA, asta e,.

Victor Ponta: PNL nu ne poate da jos de la guvernare. Daca ne va da jos DNA, asta e

Presedintele PSD, Victor Ponta, a tinut sa multumeasca, joi, partidului pe care il reprezinta, petnru sustinerea acordata in ultimii trei ani de guvernare, dar si colegilor care au contribuit la succesele guve.

Victor Ponta: Am realizat 90% din ce am promis. in Parlament nu ne poate da jos PNL. Daca ne da jos DNA, asta e (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a facut joi, inaintea sedintei Comitetul Executiv National PSD, un scurt bilant al celor trei ani de guvernare. Astfel, Ponta a declarat ca anul 2015 se va termina cu crestere economica.

Mihai Razvan Ungureanu, despre cei trei ani ai Guvernarii Ponta: intalnirea de trei ani, derizorie. La nivelul familiei se traieste mai prost ca in 2012

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a facut marti, in cadrul emisiunii XPress de pe B1 TV, bilantul celor trei ani ai Guvernarii Ponta. in acest context, Ungureanu a declarat ca recentul eveniment.

Mihai Razvan Ungureanu, despre cei trei ani ai Guvernarii Ponta: intalnirea de trei ani, derizorie. La nivelul familiei se traieste mai prost ca in 2012 (VIDEO)

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a facut marti, in cadrul emisiunii XPress de pe B1 TV, bilantul celor trei ani ai Guvernarii Ponta. in acest context, Ungureanu a declarat ca recentul eveniment.

VIDEO Victor Ponta: Cred ca ANAF poate sa lucreze mai bine, trebuie sa urmarim sa nu fie abuzuri, dar principiul privind combaterea evaziunii fiscale este corect

Premierul Victor Ponta considera ca actiunile combaterea evaziunii fiscale sunt facute dupa un principiu corect, insa ANAF ar putea sa lucreze mai bine, iar eventualele abuzuri sa fie urmarite. Cred ca ANAF poate sa lucreze mai bine, cred ca trebuie sa urmarim sa nu fie abuzuri, dar principiul e corect si vreau sa continuam sa combatem evaziunea fiscala si sa-i convingem e oameni sa se conformeze voluntar la ceea ce este o obligatie constitutionala, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

VIDEO Victor Ponta, despre presiunile facute asupra hipermarketurilor: A fost buna agitatia si e bun si rezultatul

Premierul Victor Ponta se declara multumit de rezultatele controalelor facute de catre autoritati la hipermarketuri, considerand ca agitatia creata a fost buna. Ponta i-a multumit si celor care s-au dus alaturi de ministrul agriculturii Daniel Constantin in aceste controale. Reamintim ca zilele trecute ministrul agriculturii sustinea ca a fost intr-o vizita la un hipermarket, nu in control.

Victor Ponta: Propunerea ca fostii sefi de stat sa devina senatori de drept, acceptabila

Premierul Victor Ponta a declarat joi ca este acceptabil ca fostii sefi de stat sa devina senatori de drept, propunere aflata la comisia de revizuire a Constitutiei, informeaza Mediafax. Din cate stiu, in.

Victor Ponta: UE a suspendat fonduri de un miliard de euro din cauza unor nereguli

Premierul Victor Ponta a declarat joi in cadrul unei intalniri cu jurnalistii straini ca Uniunea Europeana a suspendat fonduri in valoare de un miliard de euro din cauza unor nereguli. Aceste fonduri erau.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )