Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, intrebat de jurnalisti cum comenteaza audierea surorii sale: Hai, mai, sunteti seriosi?

B1 B1,
Victor Ponta, intrebat de jurnalisti cum comenteaza audierea surorii sale: Hai, mai, sunteti seriosi?

Sora premierului Victor Ponta, Alexandra Hertanu, este audiata, joi dimineata, de catre procurorii DNA de la Ploiesti. Prezent la inaugurarea unui bloc operator de la Spitalul Militar, Victor Ponta a avut o. continuă pe B1

Victor Ponta, intrebat despre audierea surorii sale la DNA: Hai, ma, voi sunteti seriosi? Eu vizitez un spital

Premierul Victor Ponta, intrebat de jurnalisti cum comenteaza faptul ca sora lui este audiata la DNA in dosarul in care sotul acesteia e arestat preventiv sub acuzatia de deturnare de fonduri europene si evaziune fiscala, a raspuns Hai, ma, sunteti seriosi ?, spunand ca el a venit sa viziteze un spital, potrivit agentiei Mediafax.

Victor Ponta, despre audierea surorii sale: Evident ca nu comentez. Nu va mai luati dupa surse

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, pentru a doua oara joi, despre audierea surorii sale, Alexandra Hertanu, in calitate de martor la sediul DNA Ploiesti in dosarul care il priveste pe sotul acesteia, Iulian.

Ponta, intrebat despre audierea sorei sale la DNA:Hai, ma, voi sunteti seriosi? Eu vizitez un spital

Premierul Ponta, intrebat de jurnalisti cum comenteaza faptul ca sora lui este audiata la DNA in dosarul in care sotul acesteia e arestat preventiv sub acuzatia de deturnare de fonduri europene si evaziune fiscala, a raspuns Hai, ma, sunteti.

Radu Banciu, despre Victor Ponta: Daca erai chiar asa de induiosat de familie iti reamintesc un singur lucru: puteai sa iti dai doctoratul pe bune (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre audierea surorii premierului Victor Ponta, Alexandra Hertanu, la sediul DNA Ploiesti. imi si imaginam astazi, daca.

Culisele razboiului medicamentelor: faza trosnelilor. Eroarea lui Victor Ponta

Piata farmaceutica fierbe din nou. In joc sunt miliarde de euro. Povestea e complexa, dar merita sa o cititi. Implicatiile nu se rasfrang doar asupra Romaniei, ci si a altor state membre UE. La mijloc, prins intre interese prea mari pentru a fi intelese, sta pacientul. Pierdut, confuz, priveste spre premierul Victor Ponta. Care declara: Stiu ca producatorii [farma] sunt suparati si de asta, din 2009 pana azi, nu am facut ce trebuia. De ce guvernul Ponta nu a facut ce trebuia?.

Victor Ponta nu poate renunta la titlul de doctor

Victor Ponta nu poate renunta la titlul de doctor, asa cum isi doreste. Camera Deputatilor a votat eliminarea dreptului unei persoane de a renunta unilateral la acest titlu. in sala s-a aflat chiar si Victor.

Victor Ponta: Acuzele PNL privind tergiversarea votului la Hellvig, o prostie. PSD l va vota pe Hellvig

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, miercuri, ca acuzele PNL privind tergiversarea de catre PSD a votului pentru Eduard Hellvig la sefia SRI reprezinta o prostie, el subliniind faptul ca social-democratii il vor vota pe Hellvig la sefia serviciului. Liberalii ma acuza intotdeauna de tot, mai putin atunci cand erau cu mine in coalitie. Atunci constatau ca sunt cel mai bun prim-ministru de la Decebal incoace. Acum sunt cel mai rau, a raspuns Ponta acuzatiilor PNL privind tergiversarea votului in cazul Hellvig, pe care le-a catalogat drept o prostie.

Fostul prim-ministru britanic Tony Blair, la Palatul Victoria pentru o discutie cu Victor Ponta, caruia ii ofera servicii de consultanta

Fostul prim-ministru britanic Tony Blair, aflat la Bucuresti, a venit, miercuri, la Palatul Victoria, pentru o intrevedere cu liderul PSD, premierul Victor Ponta, au declarat surse oficiale pentru Mediafax. Ponta apeleaza de multe ori la sfaturile lui Blair, ca si consultant.

Basescu: Victor Ponta nu mai mananca oua rosii la Palatul Victoria

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat marti, la B1Tv, ca perspectiva este ca Guvernul Ponta sa fie daramat si a sustinut ca daca presedintele Iohannis face un mic efort, Victor Ponta nu mai mananca oua rosii la Palatul Victoria.

Basescu: Cu un efort al lui Iohannis, Victor Ponta nu mai mananca oua rosii la Palatul Victoria

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat marti, la B1Tv, ca perspectiva este ca Guvernul Ponta sa fie daramat si a sustinut ca daca presedintele Iohannis face un mic efort, Victor Ponta nu mai mananca oua rosii la Palatul Victoria.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )